Concert Ada Milea, Adrian Cristescu si Bobo Burlacianu

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
135

Voteaza & Distribuie

Descriere

Muzica, teatru sau poveste? Toate trei.Garage Hall primeste pe 25 noiembrie 2011, la ora 22.00 un oaspete cu totul si cu totul special: Quijote....alaturi de nu unul, ci doi Sancho Panza.Si pe toti ii calauzeste... Ada Milea.


Concert Ada Milea, Adrian Cristescu si Bobo Burlacianu


"E un concert, desi pare teatru (sau invers); iar Sancho Panza sunt doi oameni, desi pare unul singur", ne spune Ada, ajutata de doi Sancho de incredere: Adrian Cristescu si Bobo Burlacianu.Ada Milea este actrita si cantareata. A castigat doua premii UNITER pentru coloana sonora a unor piese de teatru. A scos pe piata zece albume iar spectacolele sale au un "ceva" aparte, care imbina teatrul si muzica.


Adrian Cristescu este absolvent de conservator, pianist de jazz. Ii place sa exploreze diferite zone ale muzicii si colaborarile sale se inscriu de la zona folk pana la cea sud-americana.


Bobo Burlacianu a terminat Facultatea de Biologie din Iasi, dar a fost pasionat de muzica din adolescenta; este unul dintre membrii formatiei Fara Zahar si, dupa cateva colaborari in televiziune, a inceput sa scrie impreuna cu Ada si pe cont propriu muzica de teatru.


Rezervari la: 0769/427243, 0769/GARAGE.


Pretul biletului e de 20 RON.