Competitie inginereasca marca BEST

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
278

Voteaza & Distribuie

Descriere

Organizatia studenteasca BEST (Board of European Students of Technology) Timisoara organizeaza in perioada 7-16 noiembrie competitia inginereasca: BEST Engineering Competition. Evenimentul vine ca un real suport in realizarea educatiei complementare a studentului din Politehnica, unul din obiectivele clare ale organizatiei.

In cadrul evenimentului, doua companii multinationale, P&G si Siemens VDO le vor propune studentilor spre solutionare probleme teoretice sau practice cu care se confrunta. Participantii vor ajunge astfel sa cunoasca o firma multinationala, sa isi dezvolte anumite abilitati tehnice si non-tehnice, de comunicare, lucru in echipa si sa puna in practica cunostintele teoretice dobandite.

 De asemenea, BEST va oferi studentilor un training de negociere urmat de insusirea informatiilor acumulate prin participarea la o competitie. Aceasta are ca scop constientizarea importantei unei bune negocieri in diferite situatii, intalnite in viata cotidiana.  Astfel in cadrul acestui eveniment BEST Timisoara, alaturi de televiziunea Tele U si Universitatea "Politehnica" din Timisoara, lanseaza provocarea: " Can you solve it?".