Coloviu sustinut de Florin Chilian

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
134

Voteaza & Distribuie

Descriere

Coloviu sustinut de Florin Chilian


Artistul Florin Chilian va sustine miercuri, 15 iunie 2011, incepand cu ora 19.00, in foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian", cel de-al doilea colocviu organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, in cadrul unui proiect care cauta si aduce mai aproape de tineri personalitati puternice, indreptatite sa le vorbeasca acestora despre valorile societatii in care traim.


Seria colocviilor continua, de aceasta data, cu o discutie despre arta, muzica, vocatie si raportul dintre acestea. Cu acest prilej, muzicianul Florin Chilian propune publicului tanar un dialog despre rolul si utilitatea artei in societate si despre cum poate fi descoperita si cultivata vocatia creatoare in randul tinerilor. in acelasi timp, Florin Chilian va aduce in discutie si mesajul albumului sau, „Zece Porunci - Raport despre Starea Natiunii", menit a fi o radiografie si analiza a valorilor romanesti in tranzitie.


Florin-Chilian


Discutiile din cadrul colocviului vor fi insotite de muzica artistului nonconformist, care imbina in mod desavarsit, in fiecare album, muzica de adancime si cuvantul bine potrivit.


Primul colocviu din cadrul acestui proiect a avut loc pe data de 24 mai 2011. Intr-o atmosfera destinsa, autorul piesei "Zece" a discutat atunci, cu tinerii, despre vocatia artistica si creatie, modul in care poezia ajunge muzica, dar si despre valorile care merita apreciere.


Urmatorul colocviu al Fundatiei Dan Voiculescu va avea loc pe data de 30 iunie, in foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian" si il va avea invitat pe actorul Eugen Cristea.


Evenimentele se desfasoara in cadrul parteneriatului dintre Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, colaborare care sustine misiunea socio-educativa comuna a celor doua institutii, destinata facilitarii accesul tinerilor la o dezbatere deschisa despre arta si cultura.


Participarea la colocviile Fundatiei Dan Voiculescu este libera. Cei care doresc sa participe la aceste evenimente, se pot inscrie trimitand un mail cu datele de contact (numele, varsta si un numar de telefon), pe adresa inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.