Circoloco PArty : Seth Troxler @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
232

Voteaza & Distribuie

Descriere

Club Midi prezinta

CIRCOLOCO PARTY

SETH TROXLER


- vineri 19 nov 2010-


SETH TROXLER la Club Midi


Pentru noiembrie avem un program incarcat.


Continuam cu premierele si declansam operatiunea "Funky Bear in the Jungle".


Degeaba se pregateste el de hibernare, noi nu acceptam.


Il transformam, il coloram, ii punem ceva comod in picioare, ii dam voie buna si chef de petrecere.Nu de alta dar il asteapta o noua gasca: John Digweed, Matthias Tanzmann, Seth Troxler, Steve Lawler si Nima Gorji. Alaturi de vietuitoarele din padurile straine, in peisaj vor aparea si cei din fauna noastra: Cezar, PTC sau Priku, cat si Kid Chriss cu Mihigh.Suntem pregatiti si pentru celelalte gusturi ale sale. Tot de miere vorbim cand zicem si de Ed Rush, Beardyman, Blanoz sau Subcarpati.Sunteti pregatiti sa dansati cu ursul?


AprilieCariera de DJ alui Seth incepe in Detroit in 2002 la varsta de 16 ani ca rezident al clubului The Works si ca functionar la faimosul record store Memories and Melodies. A fost invitat la multe gig-uri internationale, notabile: Fabric, DC10, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electronic Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon etc.


Influentele muzicale a lui Seth includ cantecul greier ilor, vuietul navelor spatiale, si sunetul dulce al in cantatiilor voodoo.In vara proaspat trecuta, Seth Troxler a facut parte din gasca rezidentilor Circo Loco la legendarul DC10 IBIZ, alaturi de nume importante precum ZIP, Clive Henry, Tania Vulcano sau Matthias Tanzmann.


CONCURSClub Midi ofera 10 invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:In cadrul carui festival de pe litoralul romanesc a mixat Seth Troxler vara aceasta?Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii vor fi anuntati prin smsPret intrare:


15 lei pana la 12:00

30 lei dupa 12:00Reducere Studcard : 10 lei pana la 12:00Club Midi

info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782