Ciprian Ioan Dulca - In semn

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
564

Voteaza & Distribuie

DescriereFundatia Rubin si Papillon Café are deosebita placere de a va invita joi, 8 Mai 2008, ora 19.00 la vernisajul expozitiei artistului Ciprian Ioan DULCA, absolvent al sectiei de grafica din cadrul Facultatii de Arte Plastice Timisoara, promotia 2006. In deschidere va lua cuvantul scriitorul Robert Serban.


Expozitia de gravura intitulata "In semn" va sta pe simezele Papillon Cafe pana in data de 22 Mai.Expozitia de gravura a artistului Ciprian Ioan Dulca, intitulata "In semn" este cea de-a 7-a expozitie organizata in acest an de Fundatia Rubin in colaborare cu Papillon Cafe si deschisa de scriitorul Robert Serban.

Expozitia contine 21 de lucrari in diferite tehnici ale gravurii: ac rece, linogravura, aquatinta, aquaforte, gravura pe material plastic (CD). Expozitia "In semn" constituie un demers artistic prin tehnicile gravurii, ele constituind insemnari imaginative cu accent pe spontaneitate.Seria de sase lucrari cu portrete constituie de fapt lucrarea de licenta a tanarului artist, el imaginand diferite personaje, punand accent pe diferite stari sufletesti. Seria de sase lucrari pe CD-uri constituie o inovatie din punct de vedere al suportului folosit, incercand sa-i dea alta conotatie unui obiect folosit adeseori in viata de zi cu zi. Pe langa lucrarile figurative, artistul are o serie de lucrari abstracte, unde accentul este pus pe limbajul specific graficii : linia, punctul, pata.