Chipul Mamei - Expozitie internationala de arta plastica pentru copii

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
1008

Voteaza & Distribuie

Descriere

Muzeul de Arta Timisoara, impreuna cu Gradinita PP. nr. 23 din Calea Sagului, organizeaza prima editie a expozitiei internationale de arta plastica pentru copii.
Aflandu-ne intr-o luna care sta sub semnul celebrarii feminitatii, organizatorii (d-na Mitu Camelia, director Gradinita 23, Luchici Radmila si Secosan Nicoleta, educatoare) au decis ca tema acestei editii sa fie "Chipul Mamei".
Copii intre 3 si 12 ani din Romania, Serbia, Ungaria, Republica Moldova si Statele Unite au zugravit portretele mamelor cu mult talent si imaginatie.
De aceea, muzeografelor Claudia Mandi si Ramona Orban le-a fost foarte greu sa faca o selectie a celor mai bune lucrari, toate "operele" micilor artisti meritand sa fie apreciate de public.
Cele aproximativ 500 de lucrari selectate sunt expuse la Muzeul de Arta Timisoara, la Palatul Baroc din Piata Unirii nr. 1, in spatiul galeriei de grafica de la etajul 1. Expozitia va fi deschisa pana in data de 23 martie a.c., si poate fi vizitata zilnic intre orele 10 si 18 (lunea inchis)