Cheile Nerei Mountainbike Race

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
311

Voteaza & Distribuie

Descriere


Cheile Nerei Mountainbike Race – 14 iunie 2014


Kiwanis Timișoara si Asociatia Sportiva „Cheile Nerei" cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin organizeaza la Sasca Romana in data de 14 iunie 2014, primul concurs de mountainbike dedicat unei arii protejate din țara: Cheile Nerei Mountainbike Race.


Evenimentul se afla la prima ediție și se adreseaza tuturor bicicliștilor amatori din țara și din strainatate. Inscrierile se fac online pe http://www.sascabike.ro sau la fața locului. Categoriile de concurs sunt: 14-17 ani, 18-32 ani, 32-49 ani și peste 50 ani, masculin și feminin. Vor fi acordate premii pentru primele 3 locuri caștigatoare de la fiecare categorie.Programul evenimentului este urmatorul:


8:30 – 10:30 – inscrieri pe terenul de fotbal din localitatea Sasca Romana


11:00 – 17:00 – Desfașurare cursa, de-a lungul unui traseu de aproximativ 35 km.


17:30 – 23:00 – premiere, tombola si concert Cover Band Timișoara


Dupa cursa va avea loc o tombola pentru cei prezenți, premiile fiind oferite de catre CoolBike Team și VeloCity.


Intreg evenimentul promoveaza Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița și, in speța, turismul in aceasta zona cu adevarat deosebita, cu potențial extrem de mare.


Pe de alta parte, evenimentul sustine adoptarea unui stil de viața sanatos, prin sport. In plus, aceasta componenta – sanatatea – ne-a determinat sa evidențiem caracterul caritabil al acestei competiții: tot profitul generat va fi donat sub forma de aparatura medicala catre Spitalul Louis Țurcanu, cel mai important spital pentu copii din vestul țarii. Se dorește ca in urma concursului sa strangem aproximativ 20.000 lei pentru achiziționarea și donarea catre spital a 3 pompe volumetrice necesare in acest moment.


Sponsor principal: Kia Romauto


Kia Romauto (www.kia.ro) sarbatoreste anul acesta 10 ani de activitate pe piata auto din Romania, fiind importatorul autorizat Kia Motors in Romania. „Avem deosebita placere sa fim alaturi de concurentii participanti la competitia "Cheile Nerei Mountainbike race". Ne aliniem angajamentului asumat de producator pentru respectarea mediului inconjurator, promovarea sportului si a unui stil de viata sanatos."Trebuie mentionat faptul ca in anul 1944, Kia a inceput productia ca furnizor de componente pentru biciclete, urmand ca, la scurt timp, primele biciclete Kia sa ajungi pe piata. Anul acesta, Kia Motors Corporation va relansa productia de biciclete, dand startul primelor biciclete ce vor fi asistate electric, cu 0 emisii CO2.


Sponsori secundari: CoolBike Team, VeloCity, Ciuc Natur Radler fara alcool


Sponsori: Isostar, Hotel Timisoara, ETA2U, Oxygen Computers, Pensiunea La Vechea Moara, Haufe Group


Parteneri media: TVR Timisoara, Radio Romania Resita


Despre organizator: Kiwanis Timișoara este o filiala a Kiwanis International, o organizație a carei misiune este de a sprijini copiii - "serving the children of the word" (sa servim copiii lumii) - care sunt viitorul omenirii. In Europa, Kiwanis strange si distribuie aproape 10 milioane de euro si peste un milion de ore de voluntariat in folosul copiilor. Kiwanis Timișoara a inființat in anul 2012 Proiectul de Modernizare a secției de Terapie Intensiva și UPU din cadrul spitalului Louis Țurcanu, iar echipamentele donate pana in prezent sunt in valoare de 53.353 lei.