Chef de 3 zile cu Mandinga - 5 ani

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sala Grand Ballroom de la Rin Grand Hotel se coloreaza in nuante si ritmuri latino. Mandinga si invitatii vor „invada" Rin Grand Hotel in perioada 4 – 6 aprilie. Fani inflacarati, iubitori de salsa, amatori de distractie, profesori si elevi de la scolile de dans din tara, maestrii din strainatate, toti se intalnesc pentru a celebra 5 ani cu MANDINGA.

Si-au anuntat prezenta Johnny, Francisco si Luis Vazquez – celebrii coregrafi originari din Mexic, stabiliti in LA, care au in portofoiliu, printre altele, „Dirthy Dancing", „Dance With Me", aflati in premiera europeana impreuna la un eveniment,

cupluri celebre de dansatori (Luis & Melissa - L.A, Mark & Natacha - Geneva, Francisco & Felicia – L.A., Johnny & The Girls – L.A.).

Din Romania participa SalsaPHORIA, in calitate de co-organizator – trupa fondata de Simona Petric, dansatoare la MANDINGA.

Salsa Galaxy, Salsa Cubana Dance School, Salsa Friends & Family, Salsa Addicted, Latin Dance, Mania Latina, Salsa Picante, Swift Dance etc. sunt scoli de dans din toata tara (Constanta, Cluj, Timisoara, Brasov, Braila etc.) care sosesc special in Bucuresti pentru a participa la „SalsaFEST – 5 ani cu MANDINGA". Toti sunt pregatiti pentru a face demonstratii de dans, dar vin si ca sa invete de la maestrii internationali. De asemenea, scolile de dans s-au inscris la concursul cu premii „Jack & Jill". Vineri de la ora 21, perechile sunt trase la sorti si fiecare isi demonstreaza maiestria in fata juriului international.

Vineri, summitul NATO limiteaza numarul de ore de petrecere. Opening party-ul va incepe la ora 21. In schimb, recuperam sambata si duminica: de la 12 la miezul noptii! Sambata vor predomina demonstratiile scolilor de dans din Romania, plus workshopuri si concursul de dans la care se poate inscrie oricine. Aviz amatorilor! Sambata seara, de la ora 21, mare petrecere si primele showuri de dans pregatite special de invitatii de peste hotare.

Duminica, fratii Vazquez si ceilalti invitati ne vor arata cat de „periculos" poate sa fie dansul. De la ora 23, duminica MANDINGA urca pe scena, pentru un recital ca la aniversarea de 5 ani. Invitatul de onoare al acestei seri este FLORIN PIERSIC, care va interpreta impreuna cu MANDINGA „Besame Mucho" – un cadou pentru fanii, dar si pentru trupa.

In fiecare seara, toti participantii, public si oaspeti, sunt invitati la after-party in Club Samara, unde dansul si distractia vor continua. Un autocar special este asigurat de organizatori pentru deplasare.

DESFASURATOR aproximativ :) SalsaFEST - 5 ani cu MANDINGA

4 aprilie21

OPENING PARTY

GRAND BALLROOM

0

AFTER PARTY

SAMARA

5 aprilie

13 - 14

JOHNNY VAZQUEZ

pasitos & combination

GRAND BALLROOM

14 – 15

FRANCISCO VAZQUEZ

combination & partener work

GRAND BALLROOM

15.3

LUIS & MELISSA

lady & man syling

GRAND BALLROOM

16.45

MARK & NATASCHA

music interpretation

GRAND BALLROOM

19 - 21

break

21

PARTY

GRAND BALLROOM

23

SHOWS

MARK & NATASCHA, FRANCISCO & FELICIA

GRAND BALLROOM

LUIS & MELISSA, JOHNNY & THE GIRLS

1,30

AFTER PARTY

SAMARA

6 aprilie

12

LUIS & MELISSA

combination

GRAND BALLROOM

13.15

FRANCISCO VAZQUEZ

partener work

GRAND BALLROOM

14,30

MARK & NATASCHA

man & lady styling

GRAND BALLROOM

15.45

JOHNNY VAZQUEZ

rumba & guaguanco

GRAND BALLROOM

19 - 21

break

21

PARTY

GRAND BALLROOM

22

SHOWS

MARK & NATASCHA, LUIS & MELISSA,

GRAND BALLROOM

FRANCISCO & FELICIA, JOHNNY & THE GIRLS

GRAND BALLROOM

23

MANDINGA ANNIVERSARY CONCERT

GRAND BALLROOM

2

AFTER PARTY

SAMARA