Centrul Romanesc de Voluntariat la Ocna Sibiului

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 9 ani si 5 luni
Vizualizari
459

Voteaza & Distribuie

Descriere

Esti tanar, entuziast si vrei sa cunosti oameni noi?
ASCER te invita la Sibiu pentru doua saptamani! Ai ocazia de a cunoaste oameni noi, de a invata sa organizezi un eveniment si de a participa la realizarea a doua super-evenimente marca ASCER: Wet Boulevard si Maratonul de noapte!

Nu trebuie sa-ti faci griji: ASCER iti asigura cazarea, masa, excursiile, workshopurile si distractia. Tu vii cu entuziasmul si cu dorinta de implicare! Perioada in care va avea loc tabara de voluntari este 8-21 august. Daca esti interesat, trimite un mail insotit de CV office@ascer.ro.

Mai multe detalii despre Tabara de Voluntari, informatii despre programul si activitatile taberei gasiti pe site-ul ASCER: http://ascer.ro/news.php?id=voluntar .

ASCER este o asociatie apolitica, neguvernamentala, care are drept scop dezvoltarea unei societati Sanatoase, Culte si Educate prin participarea activa, alaturi sau in completarea institutiilor statului, la dezvoltarea tinerilor intr-un mediu favorabil din punct de vedere social.
Principalele doua proiecte ale ASCER sunt Bursa Pentru Romania si Centrul National de Voluntariat. BURSA PENTRU ROMANIA este un program care are ca scop sustinerea tinerelor valori romanesti din diferite domenii. Ea este impartita in primul an pe doua axe: cea acordata unui elev dintr-o institutie de studii preuniversitare din Romania (clasele XI-XII) care exceleaza intr-un anumit domeniu si cea acordata unui student, masterand sau doctorand care s-a afirmat intr-un domeniu de activitate. Pentru aceasta, ASCER organizeaza in acest an o serie de evenimente care sunt gandite sa atraga fondurile necesare acordarii acestor burse.
LIVE BUS PARTY a fost primul dintre evenimentele de teasing pe care ASCER le-a programat pentru ca asociatia sa-si atinga scopurile propuse. LIVE BUS PARTY a reprezentat cel mai cool mod de distractie urbana, adica o petrecere in toata regula care s-a desfasurat intr-un mijloc de transport in comun (un autobuz) in care invitatii au avut ocazia sa asculte trupa PLENTY live, s-au distrat pe mix-urile DJ-ilor de la Radio ZU si s-au delectat cu bunatatile bufetului pus la dispozitie de organizatori, toate acestea in timp ce autobuzul rula prin oras.
In continuare, ASCER lanseaza Centrul Romanesc pentru voluntariat.
ASCER asteapta voluntari la Sibiu, unde, timp de 2 saptamani, acestia au parte de cazare, masa, petreceri, excursii, workshop-uri, multa distractie si prieteni noi, cu scopul initierii si organizarii unor evenimente culturale unice in Romania.
Ce oferim voluntarilor:
- Cazare 13 nopti la statiunea Ocna Sibiului (la 15 km de orasul Sibiu);
- 2 mese pe zi;
- "Wellcome Party";
- O excursie la castelul Bran;
- Participare la After Party din cadrul evenimentelor;
- Workshop cu tema "Conceperea, dezvoltarea si punerea in practica a unui proiect cultural";
- 2 petreceri tematice;
- Participare la "Wet Boulevard" (13 August).
- Participare la "Maratonul de Noapte"

Obligatiile voluntarilor:

OFFICE
- Concepere si editare texte;
- Trimitere e-mailuri;
- Munca la biroul de informare pentru participanti.

ORGANIZATORIC
- impartire de flyere;
- Ghizi pentru participanti.

TEHNIC
- Delimitare traseu;
- Sustinerea fortelor de ordine pentru delimitarea intersectiilor.