Cea mai mare sfera de proiectii din lume - StratoSfera, in premiera in Romania

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
184

Voteaza & Distribuie

Descriere

Eventures aduce pentru prima data in Romania cea mai mare sfera de proiectii din lume - StratoSfera, in cadrul unui turneu national de party-uri, organizat pentru cel mai important brand din portofoliul Philip Morris Romania. Seria de opt evenimente desfasurate in cele mai mari orase din tara a inceput la Iasi, pe 12 iunie si continua la Timisoara, unde sambata, 26 iunie, sunt asteptate peste 800 de persoane.


Cu o suprafata de redare audio-video impresionanta de peste 1200mp si proiectii spectaculoase 360°x240°, cea mai mare sfera de proiectii din lume va fi prezenta timp de doua zile la Timisoara.


Adusa in premiera in Romania, sfera reprezinta un spatiu de evenimente neconventional, avand o inaltime de 25m si fiind singura structura sferica din lume de aceasta dimensiune.


StratoSfera


Capacitatea de proiectii mai mare decat cea a unui cinematograf IMAX ofera un efect immersive exceptional si permite publicului spectator sa intre intr-o lume cu totul aparte, datorita spatiului vizual exceptional greu de egalat. Proiectiile exterioare vor putea fi vazute de la o distanta de cativa kilometri si vor crea in centrul orasului un veritabil spectacol de lumini si imagini video.


Evenimentul de sambata din Timisoara va avea loc in parcarea centrului comercial Iulius Mall, in cadrul caruia peste 800 de participanti, cu varsta de minim 18 ani, se vor putea bucura de o atmosfera electrizanta, un show vizual grandios cu proiectii si lasere, momente speciale de entertainment, muzica electronica de calitate oferita de DJ Outwork - unul dintre cei mai buni DJ din lume, totul in cadrul unui mega party imprevizibil si plin de surprize.


Dj_Outwork


Seria de party-uri va continua pe perioada intregii veri si cuprinde orase precum Cluj, Bucuresti, Constanta, Sibiu si Targu-Mures.