Cea mai asteptata carte a ultimului deceniu, "Simbolul pierdut" de Dan Brown, la editura RAO

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
342

Voteaza & Distribuie

Descriere

15 mii de romani au cumparat deja Tichetul "Simbolul pierdut" Bucuresti, 4 noiembrie 2009


In perioada 1-31 octombrie, 15 mii de romani au cumparat Tichetului filigranat "Simbolul pierdut" care le aduce noua carte a lui Dan Brown in 10 decembrie și cu 25% reducere.

Nu trebuie sa fii mason ca sa iti placa la nebunie. Romanul care a revolutionat lumea editoriala mondiala in prima luna de la aparitia sa in limba engleza cu cele mai spectaculoase tiraje si recorduri de vanzari iși confirma supremația pe piața romaneasca

de carte cu mult inainte de apariția propriu-zisa a carții.

Sistemul inedit de precomanda lansat de Editura RAO la 1 octombrie 2009 inregistraza acum primele recorduri de vanzari: 15 mii de tichete de precomanda vandute in perioada 1-31 octombrie. Implementarea in Romania a sistemului de precomanda pe baza de tichet de rezervare pentru acest titlu fascinant este un pariu reușit pentru RAO. Vanzarile directe din prima luna reitereaza potențialul autorului american pe piața romaneasca de carte.

Tichetul "Simbolul pierdut" este disponibil pana la 30 noiembrie 2009 și ofera doua avantaje excepționale: unica posibilitate de a avea noua cartea lui Dan Brown in 10 decembrie, cu mai bine de o luna inainte de apariția sa in librarii, și o reducere de 25% pentru fiecare exemplar rezervat. Tichetul special poate fi cumparat din toate rețelele de magazine, librarii și benzinarii partenere din toata țara (lista aici: www.simbolulpierdut.ro), precum și din Librariile RAO, ori on line, de pe site-ul editurii www.raobooks.com.


"Simbolul pierdut" are deja un site dedicat www.simbolulpierdut.ro unde pot fi consultate cele mai recente informații despre volum și despre Dan Brown. Editura RAO administraza și pagina de facebook Dan Brown – Romania dedicata celebrului autor.
Caracteristici roman:

Titlu: „Simbolul pierdut"

Autor: Dan Brown

Colectia: RAO CLASS

Pret tichet: 45.99 lei (in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.)

Pret volum: 59.99 lei (in librarii, din 18 ianuarie 2010)


Bucuresti, 1 octombrie 2009 – Grupul Editorial RAO lanseaza un sistem inedit de promovare a titlului „Simbolul pierdut" de Dan Brown, autorul romanului „Codul lui Da Vinci".


La numai doua saptamani de la apariŃia titlului in limba engleza, editorii romani ai lui Dan Brown pun la dispoziŃia cititorilor din toata Ńara un sistem inedit de rezervare a romanului „Simbolul pierdut" in limba romana, pe baza de tichet de precomanda. Sistemul nu a mai fost utilizat pana acum in Romania si se refera la un tiraj special pe care Editura RAO il

pregateste pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o luna inaintea apariŃiei volumului in librarii. Sistemul este simplu si consta in achiziŃionarea unui tichet disponibil in magazinele partenere din toata Ńara, in librariile RAO, dar si on line, pe site-urile www.raobooks.com si www.rao.ro.


ToŃi cei care isi doresc aceasta carte inainte de lansarea oficiala pe piaŃa din Romania, pot achiziŃiona tichetul in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. In plus, tichetul de precomanda ofera si o reducere excepŃionala de 14 lei pentru fiecare exemplar rezervat.


„Simbolul pierdut" a fost lansat in 15 septembrie in SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Africa de Sud, intr-un tiraj inedit insumand 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut inregistrat pana acum.

Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare si documentare, iar acŃiunea se concentreaza in 12 ore, in care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert si codificat in culisele tainice ale masoneriei. „Am fost intotdeauna fascinat de puterile oculte, de societaŃile secrete. Am crescut intr-un oras din New England, unde exista o loja masonica deasupra teatrului local si vroiam sa aflu ce se intampla acolo", declara Dan Brown cu prilejul lansarii.

La numai o saptamana de la punerea sa in vanzare, „Simbolul pierdut" confirma toate asteptarile specialistilor: 2 milioane de exemplare vandute, dupa cum anunŃa editorul american Doubleday.

Editura RAO este iniŃiatoarea „Fenomenului Dan Brown" in Romania si a publicat seria completa de romane aparŃinand autorului: „Codul lui Da Vinci", „FortareaŃa digitala", „Ingeri si demoni". EdiŃia in limba romana a titlului „Simbolul pierdut" va fi disponibila in rafturile tuturor librariilor din Ńara incepand cu 18 ianuarie 2010.
Detalii privind tichetul de precomanda „Simbolul pierdut":
Editura RAO pregateste un tiraj special din titlul „Simbolul pierdut" care va fi disponibil in 10 decembrie. Acesta va fi distribuit exclusiv pe baza unor tichete securizate ce vor fi puse in vanzare prin intermediul distribuitorilor parteneri, librariilor RAO, dar si on line pe site-urile Editurii: www.raobooks.com si www.rao.ro.

Tichetele sunt confecŃionate pe hartie speciala filigranata, sunt inseriate si numerotate. Acestea au pe verso un spaŃiu destinat stampilei distribuitorului. Nici un tichet nu este valid fara stampila magazinului din care a fost cumparat.

PreŃul de vanzare al unui tichet de rezervare este de 45.99 de lei.

Perioada de punere in vanzare a tichetelor este 1 octombrie – 30 noiembrie a.c.


Incepand cu 10 decembrie si pana cel tarziu in 31 ianuarie 2010, cititorii care au rezervat titlul prin achiziŃionarea tichetului se pot prezenta in magazinul sau in reŃeaua de magazine de unde au cumparat tichetul pentru a intra in posesia exemplarului rezervat. Exemplarul poate fi ridicat numai pe baza returnarii tichetului insoŃit in mod obligatoriu de bonul de casa in original. Pierderea si/sau deteriorarea tichetului ori a bonului de casa duc la pierderea rezervarii si, deci, a posibilitaŃii de a intra in posesia titlului. Tichetul nevalorificat isi pierde valabilitatea in 31 ianuarie 2010.

In cazul cumpararii tichetului de pe site-urile Editurii, cartea va fi trimisa prin curier incepand cu 10 decembrie la adresa indicata de cumparator.Editura RAO și Jurnalul Național iți prezinta fragmente inedite din "Simbolul pierdut" de Dan Brown Bucuresti, 25 octombrie 2009 – Incepand de luni, 26 octombrie, RAO iți

ofera in Jurnalul Național fragmente din cel mai ravnit roman al tuturor timpurilor - "Simbolul pierdut" de Dan Brown.

Nu trebuie sa fii mason ca sa iti placa la nebunie. Romanul care a revolutionat lumea editoriala mondiala in prima luna de la aparitia sa in limba engleza cu cele mai spectaculoase tiraje si recorduri de vanzari vine la Editura RAO intr-un tiraj special destinat in exclusivitate fanilor din Romania, in 10 decembrie. Dar, pana atunci, Editura

RAO si Jurnalul National iti ofera fragmente inedite din pretiosul roman.


Luni, 26 octombrie, in Jurnalul național, citești Prologul romanului „Simbolul pierdut" și apoi, daca este marți..., este Dan Brown. Gasești Capitolul I in Jurnalul național de marti, 27 octombrie, Capitolul II – marți, 3 noiembrie și Capitolul III – marți, 10 noiembrie, numai in

Jurnalul național.

„Simbolul pierdut" este ghidul tau prin culisele tainice ale masoneriei, iar Robert Langdon, profesorul de la Harvard pe care l-ai cunoscut si l-ai iubit in „Codul lui da Vinci" si „Ingeri si demoni" se intoarce acum la RAO. L-ai insotit in aventurile sale periculoase prin labirintul de nepatruns al societatilor ultasecrete, ti-a fost teama pentru el, aiasteptat cu sufletul la gura sa scape cu viata in fiecare pagina, ai trait cu intensitate maxima fiecare din incercarile lui. Ca si cum Tu ai fi fost Langdon.

Asa s-a creat lumea lui Dan Brown, cu personajele lui de legenda, iar tu esti parte a acestei lumi. Nu mai poti scapa si nici nu vrei, numeri zilele si orele care te despart de momentul unic in care „Simbolul pierdut" va fi numai al tau. O poveste noua, cea mai surprinzatoare din colectia Dan Brown, incarcata de mistere si de coduri masonice numai bune de dezlegat. Toate acele secrete la care omenirea nici macar nu a indraznit sa se gandeasca. Pana acum!
Editia in limba romana, la RAO
Editura RAO este initiatoarea „Fenomenului Dan Brown" in Romania si a publicat seria completa de romane apartinand autorului: „Codul lui Da Vinci", „Fortareata digitala", „Ingeri si demoni", "Conspiratia". La acestea se adauga si o serie de ghiduri culturale care descifreaza universul autorului: „In lumea romanelor lui Dan Brown. Ghid de calatorie" de Oliver Mittelbach, „Codul lui da Vinci. Ghid de calatorie" de Christopher Culwell si Jennifer Paull, precum si „Chei oculte in Codul lui da Vinci" de Enrique De Vicente.
Prin „Codul lui da Vinci", Dan Brown a transformat fundamental piata mondiala de carte, cu un impact de neegalat in Romania. Despre precedentul covarsitor inregistrat de acest autor atat asupra publicului cititor, cat si asupra sistemului editorial din Romania, Ovidiu Enculescu, directorul Editurii RAO, afirma: „Dan Brown a fost un cutremur major pe piata de carte din Romania; el a remodelat, practic, intreaga piata, prin faptul ca vreo cateva sute de mii de oameni au fost atrase brusc catre carte".

Editia in limba romana a titlului „Simbolul pierdut" va fi disponibila in rafturile tuturor librariilor din tara incepand cu 18 ianuarie 2010. Un tiraj special disponibil numai pe baza de tichet de precomanda este pregatit pentru toti fanii lui Dan Brown pentru 10 Decembrie! Toti cei care isi doresc „Simbolul pierdut" inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona ACUM tichetul filigranat si nu mai tarziu de 30 noiembrie. In plus, tichetul ofera si o reducere exceptionala de 25% pentru fiecare exemplar rezervat. Detalii pe www.simbolulpierdut.ro, site-ul dedicat in exclusivitate romanului "Simbolul pierdut".