Caravana Elite Model Look vine la Iulius Mall

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
203

Voteaza & Distribuie

Descriere

La Iulius Mall Timisoara se cauta cele mai frumoase fete din vestul tarii!

Agentia FACE2FACE organizeaza in Iulius Mall, in perioada 2 - 9 iulie, casting-uri pentru finala nationala a celui mai prestigios concurs de modele din lume - ELITE MODEL LOOK.
La preselectia care va avea loc la demisolul Iulius Mall, zona Sarra Blu’, pot participa tinerele cu varsta cuprinsa intre 14 si 21 ani, cu inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina. Juriul, format din celebritati si specialisti in domeniu, va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.

Pe 9 iulie, in ultima zi a caravanei, domnisoarele selectate vor avea ocazia sa prezinte colectiile magazinelor din Iulius Mall in cadrul Summer Fashion Show.

Etapa nationala va avea loc la sfarsitul lunii septembrie si va desemna reprezentanta Romaniei la finala mondiala a ELITE MODEL LOOK, ce se va desfasura in luna noiembrie in Shanhai, China, concurs dotat cu premii in valoare totala de peste 325.000 USD.

Dupa Timisoara, ELITE MODEL LOOK se va opri si in celelalte centre comerciale din reteaua Iulius Mall, la Cluj (11 - 16 iulie), Iasi (30 august - 4 septembrie), Suceava (5 - 9 septembrie), dar si in Oradea (17 – 22 iulie), Sibiu (23 – 25 iulie) si Costinesti (30 iulie – 7 august).