Caravana DA! Si eu pot!

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
348

Voteaza & Distribuie

Descriere

Caravana DA! Si eu pot!- mai-noiembrie 2013 Evenimentul care celebreaza și ajuta femeile din Romania sa traiasca la maximum de potențial! Cand crezi ca orice este posibil, toate oportunitațile te gasesc! Apoi e necesar doar sa crezi in tine, sa-ți dai seama ca totul e posibil și ca DA! Și eu pot! Caravana DA! Și eu pot! reprezinta o experiența care imputernicește femeile sa fie conștiente de potențialul lor, care energizeaza, inspira și susține dezvoltarea personala și implinirea, prin exemplul invitaților.Evenimentul de lansare a proiectului "DA! Si eu pot!",
proiect care celebreaza si ajuta femeile din Romania sa traiasca la maximul de potential va avea loc in data de 25 martie 2013 la Casa Academiei Femeilor din Bucuresti.

Caravana se va desfasura in 11 orase din Romania: Brasov, Pitesti, Craiova, Iasi, Constanta, Timisoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj Napoca si Deva in lunile mai-iunie si septembrie-noiembrie 2013.

In fiecare dintre aceste orase 7 femei remarcabile din localitatea respectiva vor vorbi despre experiențele lor si despre cum Curajul, Pasiunea, Perseverența, Cunoașterea de Sine, Armonia, Iubirea și Daruirea le-au schimbat viața! Aceste femei remarcabile iși impartașesc parcursul, modalitațile prin care au reușit sa se descopere, sa dobandeasca succes profesional și armonie personala. In fiecare oras, 7 femei vor fi ajutate sa-și imbunatațeasca viața, sa depașeasca blocajele care le țin sa dobandeasca implinire personala și succes profesional.

Evenimentele ofera povestiri captivante ale unor femei extraordinare, care sunt cunoscute déjà pentru ca și-au folosit potențialul. Aceste femei iși impartașesc parcursul, modalitațile prin care au reușit sa se descopere, sa dobandeasca succes profesional și armonie personala.De ce aceasta caravana de evenimente?
Femeile au nevoie sa auda exemple inspirationale pentru evolutia lor!Femeile isi doresc sa fie parte dintr-o comunitate in care sa comunice eficient prin: daruire si primire!Femeile sunt parte integranta din schimbarea mentalitatii colective!Primind exemple de reusita, ele vor da mai departe exemplul reusitei in lumile lor!

7 femei care au reușit isi prezinta povestea lor și ajuta alte 7 femei sa intre pe calea succesului!

Cine sunt vorbitorii in cadrul fiecarui eveniment?7 femei care au reușit isi prezinta povestea lor și ajuta alte 7 femei care vor sa reuseasca sa intre pe calea succesului!Beneficiile participarii la aceste evenimente:


1. Invatam prin ascultarea mai multor tipuri de personalitati feminine

care au demonstrat ca pot.

2. Invatam ascultand povestiri despre cum au atins succesul, au depasit obstacole, si-au revenit dupa tragedii sau de la femei care, pur si simplu, si-au urmat visul si l-au transformat in realitate.

3. Ascultand aceste povestiri, invatam ca putem orice, ca nu suntem

singure si primim ajutor in a sti cum sa mergem mai departe.

4. Participantii vor incepe sa realizeze care sunt visurile lor si sa

inceapa sa traiasca o viata mult mai implinitia.

Rezerva-ți locul de acum la evenimentele care celebreaza și ajuta femeile din Romania sa traiasca la maximum de potențial!Datele evenimentelor in fiecare oras:


Brașov- 28 mai 2013

Pitești- 13 iunie 2013

Craiova- 20 iunie 2013

Constanța- 15 iulie 2013

Oradea- 4 septembrie 2013

Arad- 5 septembrie 2013

Timișoara- 7 septembrie 2013

Sibiu- 20 septembrie 2013

Deva- 21 septembrie 2013

Cluj Napoca- 12 octombrie 2013

Iasi- 26 octombrie 2013

Bucuresti- 21 noiembrie 2013Cost participare/oras: 50 RON

Pentru inscrierea la evenimentele din tara va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@academiafemeilor.ro