Capdelemn si Zian & Kopik pe scena Teatrului de Marionete din Sfantu Gheorghe

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
248

Voteaza & Distribuie

Descriere

La sfarsitul acestei saptamani, in zilele de 8 si 9 octombrie, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timișoara va fi prezent la Sfantu Gheorghe cu spectacolele Capdelemn si Zián & Kopik. Publicul va putea viziona productiile in cadrul celei de-a III-a ediții a Festivalului „Cimborák". Organizat de Teatrul de Papusi „Cimborák" (secția de papuși a Teatrului „Tamási Áron" din Sfantu Gheorghe), evenimentul aduna cele mai importante spectacole de papuși puse in scena in stagiunea 2010/2011 de teatrele maghiare de profil.

One-man show-ul pentru adulti Capdelemn va intra in scena in 8 octombrie de la ora 17:50, iar spectacolul pentru copii Zián & Kopik va putea fi urmarit in 9 octombrie de la ora 11. Ambele reprezentatii vor avea loc in Sala Studio a Teatrului de Papusi „Cimborák".

Zián si Kopik, cei doi spiridusi verzi, isi vor continua drumul, urmand ca in data de 11 octombrie sa incante publicul aradean in cadrul Festivalului International de Teatru Euro Underground si Marionete, doua festivaluri care au fuzionat sub un singur nume. Evenimentul din acest an devine locul de intalnire al multor artisti din Romania si din alte 12 tari din lume.

Cele doua reprezentatii ale spectacolului sunt programate de la orele 10 si 12 pe scena Teatrului de Marionete.