Capcana Viselor

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 8 noiembrie 2011, sunteti asteptati la ora 20:00 in Mojo Music Club pentru a ne bucura de muzica buna intr-o seara magica, seara de lansare a cartii Capcana viselor de Laura Matache.Printre invitati se numara:


Alina Manole

Ovidiu Mihailescu

Titus Constantin si Iulia Mitrea

Daniel Iancu

Stefan Tivodar

Fox Studis

Bogdan Goage si Mihai Paveliu

Walter Ghicolescu


Capcana Viselor


"Am inceput sa scriu din liceu, dar din 2008 m-am ocupat mai serios de scris.

Am o carte publicata in 2010 – Cuvinte pictate (44 de poeme si proza scurta)

In 8 noiembrie 2011 voi lansa cea de-a doua carte – Capcana viselor (222 de poezii, poeme si proza scurta), in doua parti alb-negru (Capcana viselor-Lumina Iubirii) - concept Yin Yang.

Capcana viselor e o carte cu care ma mandresc de acum, desi nu stiu inca reactiile cititorilor.

Cunoscuta poeta Camelia Radulian mi-a facut bucuria de a scrie prefata partii Capcana viselor, iar Alina Manole prefata partii Lumina Iubirii.

Stiu cu siguranta ca e mult mai buna, mai profunda decat prima.

Cuvinte pictate – a fost o incercare stangace a mea de a-mi demonstra ca am ceva de spus, dar reactiile celor din jur au fost surprinzatoare si mult peste asteptarile mele.

S-a scris despre ea pe bloguri, site-uri si in presa, in Jurnalul de duminica, in Evenimentul de Calarasi, in Pentru Patrie (unde a scris chiar domnul George Sovu, pe care il iubesc nespus si am avut onoarea sa-l cunosc anul trecut in noiembrie la Gaudeamus-Bucuresti). Totodata am avut parte de incurajari din partea mai multor prieteni, de al caror sprijin m-am bucurat in acetti ultimi ani (Loreta Popa, Ovidiu Mihailescu, Daniel Dumitru Darie si altii) si carora le multumesc din tot sufletul.

Toate acestea m-au facut sa merg mai departe cu incredere.

Am multe proiecte, dar pastrez surprizele pentru mai tarziu."

Laura Matache