Campionatul National Individual de Scrabble "Scrabble la Mare"

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Descriere
Scrabble la Mare
C.S Impetus și Federația Romana de Scrabble va invita la a 3-a etapa a Campionatului Național Individual de Scrabble, „Scrabble la Mare". Descopera un joc antrenant, un joc de societate, un joc ca in filme. Crezi ca știi cuvinte? Vino sa ne arați și sa cunoști campionii Romaniei! Chiar daca nu ai jucat niciodata, acesta este cel mai bun moment sa incepi, intrucat va exista cel puțin o competiție open, deschisa tuturor doritorilor.

In perioada 5-7 septembrie 2014, la Eforie Nord, are loc etapa a 3-a a Campionatului Național Individual de Scrabble (CNIS) Seniori și a 2-a etapa pentru Tineret (Prichindei, Cadeți și Juniori). Revenita la mare dupa niște ani, aceasta etapa promite sa fie una de pomina. Fie ca vrei sa joci sau sa inveți de pe margini, te așteptam la Hotel Astoria***, situat in Str. Tudor Vladimirescu nr. 9, aproape de mare.Și pentru ca mai exista timp liber, ți-l poți ocupa fie la plaja fie la obiectivele din imprejurime: Faleza Cazino Constanța, Delfinariul și Planetarium Constanța sau Muzeul Marinei din Mangalia.

Inscrieri: pana pe 20 august, la Cristian Soare (csimpetus@gmail.com, 0724.832.265) Dupa aceasta data, eventualele inscrieri vor fi onorate in funcție de locurile disponibile la hotel.

Pentru mai multe detalii despre turneu, locație, tarife și formular alternativ de inscriere: http://www.scrabblero.ro/anunturi/anunt-CNIS2014-3.htm

Curiozitați despre Scrabble:  • Sunteți jucatori de scrabble? Atunci știați ca aveți ceva in comun cu Mel Gibson, Sting, Keanu Reeves, Joan Collins și Regina Elisabeta a II-a?


  • Scrabble-ul este vandut in 121 de țari din toata lumea.


  • Au fost vandute peste 100 de milioane de seturi de joc, in 29 de limbi diferite, scrabble-ul devenind astfel cel mai bine vandut joc din lume.


  • Știați ca cea de-a 60-a aniversare a Scrabble-ului a fost sarbatorita in 2008 și a coincis cu cea de-a 60-a aniversare a prințului Charles? Cu aceasta ocazie prințului Charles i s-a facut un portret din jetoane de Scrabble.
  • Știați ca daca toate jetoanele de Scrabble produse vreodata ar fi puse cap la cap, s-ar construi un drum suficient de lung pentru a merge in jurul lumii de opt ori?
  • Scrabble-ul este folosit in cartea lui Douglas Adams, „The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy" pentru a decide raspunsul intrebarii fundamentale „Care este rostul vieții?"