Cafepedia Summer Session "La terasa cu Costel"

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
149

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bucuresti , joi 25 iunie ora 21:00 la Cafepedia , Strada Artur Verona , nr. 2 (langa "La Mama" , Piata Romana) , sunteți așteptați la un nou eveniment de Stand-up comedy organizat de catre asociația culturala "Art Music & Film" , de data aceasta in compania lui Costel , ex-membru al trupei Deko .

Din nou stand-up pentru ca este un o forma de arta amuzanta , relaxanta și interactiva . Comediantii de stand-up au rolul de a amuza, de a face publicul sa rada sau macar sa zambeasca larg. Nu sunt poeti sau actori, nu trebuie sa ramai mut in fata prestatiei lor. Se foloseste termenul de "instant gratification". Comediantul stie instantaneu daca i-a reusit materialul sau nu. Frumusetea sistemului este ca nu un singur public trebuie convins de material, ci cam toate. Astfel, o gluma care n-a mers azi, poate va merge maine, in fata altor oameni.

Dupa ce Dan Badea (ex-Dj Star) ne-a facut sa radem in hohote , asociatia culturala "Art Music & Film" impreuna cu Cafepedia a ales sa continuie șirul evenimentelor invitand-ul la terasa pe Costel , fost membru al trupei Deko și unul dintre cei mai apreciati comedianți romani. Multi dintre cunoscatorii genului il considera pe Costel ca cea mai mare speranța a stand-up comedy-ului romanesc , indemnandu-ne sa ii urmam cu atenție cariera .Și noi asta va invitam sa facem impreuna(toti cei peste 18 ani) joi la ora 21:00 la terasa de la Cafepedia din strada Artur verona , nr.2 , intr-o atmosfera varatica și relaxanta .


Pentru detalii si rezervari :

  • Cafepedia -tel: 0721 102 102