Byron

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
463

Voteaza & Distribuie

Descriere

Concert aniversar Byron 2 ani pe 30 noiembrie, la Club Fabrica.

Concertul aniversar Byron va avea loc la Club Fabrica, strada 11 Iunie nr. 50, incepand cu ora 00:00.

In urma cu doi ani, in Laptaria lui Enache, ora 23:30, casa de bilete sold-out, barul, de asemenea. Lumea astepta cu rabdare primul concert Byron. Dan Byron, imagine pregnanta a trupelor Kumm si Urma, si-a deschis un nou proiect.
Cateva luni mai tarziu ‚proiectul’ Byron s-a transformat in ‚trupa’ Byron.
Urmeaza peste 70 de concerte in club sau pe scenele tuturor marilor festivaluri din Romania, un album, Forbidden Drama, apoi Acoustic Drama, primul dvd unplugged din Romania, lansat la Palatul Copiilor si un videoclip.

Trupa Byron aniverseaza doi ani de succese muzicale: peste 70 de concerte de club sau pe scenele tuturor marilor festivaluri din Romania, un album, Forbidden Drama, apoi Acoustic Drama, primul dvd unplugged din Romania, lansat la Palatul Copiilor si un videoclip. Aniversarea trupei byron va avea loc pe 30 noiembrie, ora 00:00, in Club Fabrica, str 11 Iunie nr 50, avandu-i in deschidere pe Melting Carousel, revelatia scenei de noi talente Stufstock, incepand cu orele 22:30, iar ca invitati speciali vor onora cu prezenta Alexandrina Hristov, Artan (Timpuri Noi) si Ovidiu Niculescu (Restul E Tacere).

Filtre

Ocazii speciale: Concerte