BucurestiFest 2008

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
418

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dupa ce au strans 800.000 de oameni in doua zile la Buenos Aires Festival (vezi foto), organizatorii programului vin in Romania pentru BucurestiFest 2008. Un eveniment unic, care isi propune sa ofere Capitalei momente de bucurie, relaxare si poate un nu record mondial cu Dan Magness!


Intre 31 mai si 1 iunie 2008, in Parcul Izvor, Bucurestiul va fi gazda unui festival care se adreseaza tuturor varstelor! Amplul eveniment este realizat in parteneriat cu Agentia Nationala AntiDrog si alte organizatii non-profit.Oferta este generoasa, invitati fiind: Proconsul, Hillsong London, Band with no name (Anglia), Classical Chrysalis (Anglia), Vitamina C, Catre Cer, adica muzica diversificata - de la rock pana la cea clasica.
Iubitorii sportului se vor delecta la demonstratiile sportive cu campioni In skateboarding, BMX biking si football freestyle cu Dan Magness.
Copiii, mai ales de ziua lor, vor avea parte de programe speciale dedicate!

Andrew Palau, vorbitor recunoscut international si cu priza buna la public, unul numeros! Va sustine cateva prelegeri motivationale, despre prietenie, dragoste si speranta. Festivalul va fi prezentat de actorul Catalin Dupu.
Nu vor lipsi spatiile dedicate consultatiilor medicale si consilierii anti adictie. Pe scurt, BucurestiFest 2008 - pentru toata familia!