Brightlink

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Descriere

Brightlink® - Antrenament in Arta Negocierii si Comunicarii pe Timp de CRIZA Ce inseamna brightlink® ? Brightlink® este un antrenament practic, in cadrul caruia fiecare participant primete un set de instrumente de negociere si comunicare implementabile imediat in propria companie. Cui se adreseaza ? Administratorilor de companii, directorilor, echipei de vanzari, oricarei persoane implicate in procesele de negociere/comunicare.

Concret, ce voi face la training ? - Veti face parte dintr-o echipa si veti negocia produse reale; - Negocierea va avea, ca in viata, o miza reala; - Veti primi sfaturi practice de negociere de la specialiti internationali; - Veti analiza probleme de negociere/comunicare reale; - Va veti antrena in folosirea instrumentelor de negociere/comunicare; - Veti face schimb de experienta cu manageri din diferite domenii.

Ce beneficii am daca particip ? Tehnologia Brightway® va va ajuta sa: - castigati 3 pana la 8 ani de experienta in negociere; - ii determinati pe clienti sa va spuna DA! mai des; - negociati avantajos contractele, acum pe timp de CRIZA; - prezentati produsele astfel inct sa fiti prima optiune a clientilor; - comunicati eficient si asertiv problemele dificile; - practicati comunicarea non-verbala; - gasiti instrumente pentru rezolvarea problemelor cu care va confruntati; - va faceti noi prieteni si parteneri de afaceri; - scapati de stres dupa o saptamana petrecuta la serviciu.

Perioada & Locatie - 28 - 30 mai 2010, de vineri ora 15.00 pana duminica la ora 13.30 - Hotel Rowa Dany ****, Sinaia.