Bookfest Brasov 2016

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
937

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bookfest sărbătorește Ziua Națională
cu cărți proaspete la Brașov
  • De pe 1 decembrie, Bookfest vă așteaptă la Aula Universității pentru patru zile de evenimente culturale dedicate cărților proaspăt apărute
  • Editurile prezente aduc reduceri substanțiale și o ofertă variată de carte
  • Proiecții de film de scurtmetraj oferite de ShortsUP, cu acces liber
  • Ocazia perfectă de a cumpăra cadouri de iarnă pentru cei dragi

Numeroase oferte și reduceri substanțiale îi așteaptă pe vizitatorii Salonului de Carte Bookfest Brașov, între 1-4 decembrie 2016, la Aula Universității „Transilvania”. Cititorii sunt așteptați să descopere oferta celor mai mari edituri din țară, noutăți abia lansate pe piață, cărți din domenii variate și cu reduceri avantajoase.

La doar câteva zile după ce publicul cititor din București se va fi bucurat de unul dintre cele mai mare târguri de carte din capitală (Gaudeamus, 16-20 noiembrie), noutățile editoriale ale sezonului de toamnă sosesc și la Brașov. Câteva dintre cele mai importante edituri – Humanitas și Humanitas Fiction, Polirom, Curtea Veche Publishing, RAO, ART, Nemira, Corint, Univers Enciclopedic, Niculescu, dar și distribuitori de carte precum Okian (reprezentant Pearson-Longman în România) vor avea anul acesta standuri în cadrul salonului de carte, aducând o ofertă largă, la prețuri avantajoase. Salonul de carte Bookfest Brașov va include și o serie de evenimente de lansare și de întâlniri cu autori români cunoscuți și îndrăgiți. Programul detaliat al evenimentelor urmează să fie anunțat.

Evenimentul este organizat de Asociația Editorilor din România, alături de Fundația AIDA, sub egida Federației Editorilor din România.

Parteneri: Primăria Municipiului Brașov, Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, Facultatea de Litere (Universitatea Transilvania Brașov), ShortsUP.
Sponsori: Banca Transilvania, Saeco.
Parteneri media: Europa FM, Hotnews, Brașov TV (Mix 2 TV), Mix TV, Radio Brașov, Super FM, Brașovul Tău, Transilvania Expres, Tex FM, mytex.ro, Bună Ziua Brașov, newsbv.ro, Monitorul Expres.