Blue Monday - Led Zeppelin Night

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
171

Voteaza & Distribuie

Descriere

Led Zeppelin Night la Hard Rock Cafe


Concertul tribut va prezenta o aboradare fara precedent a celor mai cunoscute piese de blues semnate Led Zeppelin.Luni, 30 martie, ora 20:30 - Ultima seara de Blue Monday a lunii martie aduce pe scena Hard Rock Cafe un concert tribut Led Zeppelin intr-o abordare fara precedent. Pentru prima data in acesta formula, Marcian Petrescu, Mike Godoroja & Blue Spirit, Marius Mihalache si Dan Iliescu (Timpuri Noi) vor urca pe aceeasi scena pentru a interpreta, in premiera absoluta, cele mai cunoscute piese de blues semnate Led Zeppelin folosind, pe langa clasicele chitare si...tambalul.


Concertul de luni seara de la Hard Rock Cafe va oferi spectatorilor sansa de a vedea, in premiera, una dintre cele mai originale maniere de interpretare a repertoriului Zeppelin. Pentru prima data, celebrele blues-uri „Babe, I’m Gonna Leave You", „ Whole Lotta Love", „Going to California", „Four Sticks" si altele vor fi redate printr-o formula instrumentala inedita ce cuprinde, pe langa chitara, bass, tobe si muzicuta, si un tambal.


„De cand am auzit prima oara despre acest proiect mi s-a parut o idee excelenta intrucat Led Zeppelin este foarte potrivit pentru tambal. Chiar m-a surprins ca nimeni nu s-a mai gandit sa faca aceasta asociere pana acum deoarece piesele lor se preteaza foarte bine la tehnica specifica tambalului. Pentru mine este, intr-adevar, o experienta inedita si ma bucur ca pot face asta alaturi de muzicieni de valoare precum colegii alaturi de care voi canta luni, la Hard Rock Cafe.", a declarat Marius Mihalache.


Seria de concerte unicat Blue Monday va continua in luna aprilie cu nume precum: Nightlosers, Alexandru Arsinel, AG Weinberger si alti invitati surpriza.Desemnata de celebra revista „The Rolling Stone" drept „cea mai tare trupa de rock a tuturor timpurilor", Led Zeppelin au vandut de-a lungul carierei peste 300 de milioane de albume in intreaga lume, ocupand prima pozitie in topul VH1 Greatest Artists of Hard Rock. Stilul muzical semnat Led Zeppelin a devenit, in timp, inconfundabil. Considerata, pe buna dreptate, una dintre cele mai novatoare si inspiratoare trupe ale secolului 20, Led Zeppelin a combinat in repertoriul sau stiluri de muzica precum: rock, blues rock, hard rock, heavy metal, folk, funk, muzica celtica, indiana, country si altele.