Blue Monday Gala

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
374

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hard Rock Cafe lanseaza Blue Monday –


serie de concerte unicat dedicate iubitorilor de blues & jazz


Gala Blue Monday ii va avea ca invitati de onoare pe Johnny Raducanu,


AG Weinberger, Marius Popp si altii –
Hard Rock Cafe Bucuresti te invita luni, 23 februarie, la Blue Monday Gala, evenimentul de deschidere al serilor de blues&jazz pe care restaurantul le va oferi, in fiecare zi de luni, iubitorilor de gen. Gala Blue Monday va reuni pe scena Hard Rock Cafe mari nume ale blues-ului si jazz-ului romanesc: Johnny Raducanu, AG Weinberger, Mike Godoroja&Blue Spirit, Marius Popp, Maria Raducanu si altii.


Blue Monday, cea mai noua serie de concerte marca Hard Rock Cafe Bucuresti, va oferi iubitorilor de blues&jazz prilejul de a incepe saptamana pe acordurile veteranilor de muzica jazz romaneasca. Evenimentul ii va avea drept gazde pe Florian Lungu (critic muzical, compozitor si realizator de emisiuni radio si TV) si Mike Godoroja (compozitor, interpret de muzica blues si producator muzical).


Blues-ul si jazz-ul, genuri surori, au devenit limbaj de expresie al artistilor din cele mai diferite colturi ale lumii. Au puterea de a transmite trairi, sentimente si senzatii pe care poate ca nici un alt gen muzical nu il poate reda cu atata intensitate. Fie ca e public avizat, fie ca se va lasa avizat de initiativa noastra, in fiecare seara de luni, pe scena Hard Rock Cafe, vom aduce o atmosfera de blue notes autentica", a declarat Mike Godoroja.


Seria concertelor de blues&jazz va incepe din data de 23 februarie cu Gala Blue Monday. Incepand cu orele 20:30, pe scena Hard Rock Cafe vor urca Johnny Raducanu, AG Weinberger, Mike Godoroja & Blue Spirit, Maria Raducanu, Marius Popp si Alin Constantiu. Reprezentatia artistilor va fi surprinsa prin instantanee grafice live de catre artistul Codrin Cardu.


Prima stagiune Blue Monday va dura trei luni. Sub semnatura Mike Godoroja si Florian Lungu, artistii romani vor crea spectacole unicat care vor aduce in fata publicului muzica lui Muddy Waters, Louis Armstrong, Duke Ellington si multi altii.