Bestmusic cu Directia 5: Jack Daniels Love Story in Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Bestmusic cu Directia 5: Jack Daniels Love Story in Hard Rock CafeJack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert 100% live sustinut de Directia 5. Longeviva trupa pregateste o poveste de iubire spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate intregului spectacol.


Directia 5 sunt un adevarat nume pe piata muzicala din Romania, cu o activitate de 21 ani, o adevarata performanta pentru o formatie romaneasca.Vino sa asculti cele mai noi piese de pe cel mai recent album al lor, "Electric Love Story", dar si si alte hit-uri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan si Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone in cadrul evenimentului "Bestmusic cu Directia 5". Adu-ti si prietenii, iar noi iti facem cinste cu o distractie de zile mari, joi seara, in Hard Rock Café.


directia 5


Biletele la concert se gasesc online, pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro sau prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia, cat si direct de la Hard Rock Café pana in ziua concertului.


Accesul la eveniment este permis numai persoanelor peste 18 ani.


Seria de evenimente Bestmusic with a inceput in acest sezon cu o serie de evenimente alaturi de Proconsul, Florin Chilian, Mihai Margineanu, Ovi & The Vagabonds, Fady & The Zaidans, Voltaj (joi, 8 noiembrie) si continua cu:

- Smiley & Band pe 22 noiembrie

- Vama pe 29 noiembrie


Bilete pentru toate aceste evenimente gasiti pe www.iabilet.ro