Beauty & Style Expo 2012

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
205

Voteaza & Distribuie

Descriere

Expo Beauty and style Event prezinta ultimele noutati din extravaganta lume a frumusetii, o experienta vibranta si plina de culori; o adevarata intalnire a celor interesati de imaginea lor, tendintele in make-up, hairstyle, culori, nailstyle, fashion, intretinere corporala si relaxare.

Expo Beauty and style Event se desfasoara intr-o atmosfera stylish plina de exhuberanta si pasiune pentru fashion, beauty & style in cadrul careia vor avea loc workshop-uri, testari de produse, prezentari de moda si un concert de muzica rumba catalana care ii va incanta pe toti cei prezenti.

Beauty and style

Piata produselor si serviciilor pentru ingrijirea corpului si infrumusetare este intr-o continua crestere, acest lucru motivand cererea tot mai mare de inbunatatire a imaginii personale.

Cei prezenti vor avea ocazia unica sa gaseasca in acelasi loc produse si servicii care intrunesc si cele mai exigente cereri. Expo Beauty and style Event are avantajul de a reuni atat piata consumatorilor finali cat si zona B2B a cumparatorilor profesionisti, specialisti in domeniu si a investitorilor si branduri reprezentative care vor prezenta produse de ultima ora in cadrul targului de wellness, bodycare, beauty and style.

Expo Beauty and style Event va reuni hairstylisti, nailstilisti, consileri de imagine, artisti ai body beauty, tinere talente din domeniul fashion si companiile din domeniu.