Bastion - Cultura para la resistencia!

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
253

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa de teatru "BASTION" la EL GRANDE COMANDANTE

"Cultura para la resistencia!"- protestul maselor

Intr-o lume in care nivelul de cultura nu mai este de mult o prioritate sau un "must" al succesului social, Clubul El Grande Comandante incearca sa condimenteze o zi de luni printr-o piesa de teatru jucata de o trupa de tineri talentati. Trupa de teatru Bastion pune in scena piesa "Tarfa cu respect" de J.P.Sartre luni, 2 martie, incepand cu ora 21.00, in subsolul 2 al clubului localizat in strada Viitorului nr. 26.

Locatie de renume printre iubitorii de muzica buna, clubul El Grande Comandante nu se dezminte si incearca sa ofere publicului sau momente pline de energie si culoare precum reprezentarea piesei "Tarfa cu respect" de Jean Paul Sartre, o tema adaptabila oricarei perioade timp. Teatrul Bastion propune spre vizionare o poveste transpusa in timpurile actuale, fara menajamente.

Trupa de Teatru Bastion s-a nascut ca o forma de protest im­potriva decadentei, a vulgaritatii, a incon­stientei societatii in care traim. Este un semnal de alarma din partea celor tineri pen­tru tineri, educandu-i printr-o atitudine fer­ma fata de lume, de arta, de divin, de ade­var si de frumos. Acesta este imboldul din care s-a nascut Teatrul Bastion si credinta in propriile forte da teatrului puterea sa existe. Printre piesele puse in scena de Teatrul Bastion din Buftea se numara: "Bles­tem matern", "Efemer", "Surasul Hiroshimei", "Narcis", "Noaptea de Inviere", "Pasarea albas­tra", "Gaitele" si "Demonii".

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.043