Banc-Fest Level 2 @ Porto Arte

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
130

Voteaza & Distribuie

Descriere

"Ai auzit? Banc-Fest continua!!!

Daca si tie iti place sa spui bancuri, este randul tau sa fi la inaltime.

Inscrie-te in concurs si fii erou pentru o seara! Ce zici, te bagi?"


Banc-Fest este cel mai inedit concurs de bancuri din Timisoara. In urma succesului primei editii: "Banc-Fest un alt fel de evenimet in Timisoara", s-a cerut imperativ continuarea traditiei, astfel a aparut "Banc-Fest, pentru ca bancurile nu se termina niciodata..."Banc-Fest level 2


Este vorba despre un eveniment dedicat amatorilor de bancuri, atat a celor care vin sa le spuna si sa participe la concursul de bancuri, cat si a celor care vin sa le asculte cu placere, sa se relaxeze si sa uite de rutina cotidiana. Se va asculta muzica buna, se vor spune multe bancuri de calitate, se vor acorda premii surpriza pentru spectatori, toata lumea va fi implicata in procesul de alegere a castigatorului concursului de bancuri. A doua editie va avea loc, Vineri 3 Decembrie 2010, in Porto Arte, de la ora 21.


Participarea la acest eveniment se face doar pe baza de REZERVARE. Inscrie-te la concursul de bancuri si cucereste simpatia spectatorilor sau bucura-te alaturi de prieteni, de o seara de neuitat. Biletul de intrare 10 lei.


Banc-Fest Level 2 la Porto Arte


Banc-Fest Timisoara


Informatii si rezervari:Marius: 0749.141.703

Tibi : 0721.238.611

bancfest@yahoo.com