B'estfest Aftershock 2008

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
485

Voteaza & Distribuie

Descriere

B'ESTFEST AFTERSHOCK cu Judas Priest!
B'ESTFEST 2008 ''creste'' cu inca o zi! Dupa succesul celei de-a treia zi de B’ESTIVAL 2007, cu Marilyn Manson si Alice Cooper capete de afis, editia de anul acesta va avea o zi dedicata rockerilor – B’ESTFEST AFTERSHOCK, pe 11 iulie.


A patra zi de festival - B'ESTFEST AFTERSHOCK - ii va avea drept headlineri pe ''zeii heavy metal'', JUDAS PRIEST! Ziua AFTERSHOCK va beneficia si de participarea altor nume ale scenei metal rock de la noi si din afara, acestea urmand a fi confirmate in perioada urmatoare.


Formata in 1970, in Birmingham, Anglia, Judas Priest a trecut prin numeroase schimbari de componenta, fiind alcatuita in prezent din Glenn Tipton (chitara), K.K.Downing (chitara), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce). Cu o cariera de peste 30 de ani, de-a lungul careia au lansat 15 albume de studio, 4 live si numeroase colectii best-of, Judas Priest au influentat generatii intregi de artisti si au fost admirati de milioane de fani. Nu doar calitatea compozitiilor i-a facut celebri, ci si imaginea promovata pe scena. Costumele din piele, cu tinte, plus nelipsita motocicleta Harley Davidson din dotarea lui Rob Halford au dus la cresterea spectaculozitatii show-urilor Judas Priest, cei 5 muzicieni fiind considerati un excelent grup live!


Anul acesta, fanii Judas Priest isi vor putea vedea trupa favorita la Bucuresti, pe 11 iulie, in cadrul B'ESTFEST Aftershock. Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in aer liber, in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, respectiv 11 iulie - B'ESTFEST AFTERSHOCK. Alaturi de Judas Priest, la B’ESTFEST 2008 si-au mai anuntat participarea Nelly Furtado, Kaiser Chiefs si Roisin Murphy.DOUA NUME NOI PE AFISUL B’ESTFEST AFTERSHOCK!
Dupa Judas Priest, inca doua nume au confirmat participarea la B’ESTFEST AFTERSHOCK: PRIMAL FEAR si ROSS THE BOSS (ex-Manowar)! AFTERSHOCK - a patra zi de B’ESTFEST - va avea loc pe 11 iulie si va fi in totalitate dedicata muzicii rock. Alaturi de Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss urmeaza a fi confirmate si alte nume ale scenei rock din Romania si din afara.


Trupa heavy/power metal Primal Fear s-a nascut in Germania, in 1997, fiind formata in prezent din Ralf Scheepers (voce/ ex-Gamma Ray), Mat Sinner (bass si voce), ) Randy Black (tobe), Magnus Karlsson si Henny Wolter (chitara). De-a lungul a peste un deceniu de cariera, Primal Fear a lansat numeroase albume de studio, materiale live, DVD-uri, cea mai recenta aparitie discografica fiind "New Religion" (2007).


Celebrul chitarist Ross The Boss a fondat in 1980 Manowar, alaturi de Joey DeMaio. Timp de 8 ani, Ross The Boss a sustinut numeroase turnee si a lansat 6 albume de studio alaturi de Manowar. Dupa despartirea de Manowar, Ross The Boss s-a implicat in mai multe proiecte, colaborand de-a lungul timpului cu The Dictators (prima lui trupa), Albert Bouchard, JP Patterson si The Thunderbolts, The RTB Band (noua lui trupa), iar in 2005 a urcat pe scena Earthshaker Festival pentru un concert alaturi de fostii sai colegi din Manowar.


Organizat de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii cuprinde pana in prezent pe Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 (4 iulie), Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko) si Nelly Furtado (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).


Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK costa 75 de lei in pre-sale, respectiv 90 lei in ziua evenimentului, la intrarea in spatiul de festival. Biletele de o zi (4, 5, sau 6 iulie ) sunt disponibile la pretul de 90 de lei in pre-sale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, acestea sa coste 110 lei. Abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’ESTFEST (4,5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si pot fi achizitionate la pretul de 240 de lei, tot de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.