AUDIOFLY @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Descriere

AUDIOFLY

Club Midi

vineri 24 septembrie 2010


Audiofly si-au conturat deja un puternic experimental sound, descris de ei ca deadly, dirty, jackin, tech meets electronic house.


Lovitura au dat-o in 2005, cand Circles, un material featuring Priscilla, devenit hit al WMC, fiind mixat de artisti ca Sasha, Sister Bliss si Nic Fanciulli.Anul urmtor au intrat la Excession alaturi de cei mai mari dj si productori, iar una dintre cele mai mixate piese a anului a fost in mod cert remixul la Dj Remo Mizar (Viva Recordings). Piesele lor au intrat pe diferite compilatii, de la Lights Out 2 (Steve Lawler) pana la 3D mixat de Satoshie Tomiie.


Luca si Anthony au dezvoltat intre timp alte doua proiecte: Audiofly X, pentru piese mai minimal, si un featuring cu Stuart Geddes sub numele de Rekleiner. Dupa colaborarea cu Scarlett Etienne urmeaza materiale cu Paul Harris de la Dirty Vegas si James Talk.


Cei doi Dj si-au dovedit aptitudinile de-a lungul timpului prin realizarea de remixuri pentru Oliver Koletzki, Martin Eyerer M.A.N.D.Y. etc. dar si lansarea de productii originale la propriul lor label Supernature.


Emisiunea lor de la Proton Radio, Flying Circus are un succes enorm si un feed-back pozitiv din partea clubberilor.


AUDIOFLY


CONCURSClub Midi ofera 10 invitatii daca raspunzi corect la urmatoarea intrebare:Cum se numeste labelul celor doi baieti de la Audiofly?Trimite raspunsul corect impreuna cu numele complet si numarul tau de telefon la adresa sebi@clubmidi.ro Castigatorii o sa fie anuntati prin sms.Pret intrare : 20 lei pana la h00:00

40 lei dupa h00:00info si rezervari : 0752 238 780 / 0752 238 782