Atelierul Nazdravanilor

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
284

Voteaza & Distribuie

Descriere

Va asteptam sambata, 16 octombrie, in Salonul Mare al Ceainariei Green Tea, sa participati la jocul-concurs "Atelierul Nazdravanilor". Evenimentul include activitati de desen si jurizare la care participa 20 de copii, ce se inscriu pe pagina evenimentului pana la data de 14 octombrie. Toti copiii vor primi un premiu de participare din partea Editurii Paralela 45.
Timp de doua ore copiii vor desena si se vor juca, fiind atat participanti la concurs, cat si membri ai juriului. In prima parte a evenimentului vor realiza un desen, in functie de cateva criterii stabilite de organizatori. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate. Dupa o scurta pauza, in cea de-a doua parte, aceiasi copii vor deveni membri ai juriului si vor acorda cat mai obiectiv puncte lucrarilor participante. Vom aplauda castigatorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participantilor de catre Editura Paralela 45. Atelierul Nazdravanilor este un exercitiu in cadrul caruia toti invatam sa lucram si sa evaluam obiectiv, iar acest efort este rasplatit printr-o diploma si un premiu de participare.
Pe langa aceasta, este organizata o tombola pentru copiii inscrisi la eveniment, la care vom avea cinci premii oferite de Libraria Books-Express.ro.
Pot participa copii din grupa mare si pregatitoare, precum si scolari din clasele primare. La Atelier vor participa 20 de copii, care se vor inscrie pana la data de 14 octombrie 2010 pe pagina evenimentului.
Evenimentul este organizat de portalul Talente de Nazdravani.ro, in colaborare cu Editura Paralela 45, Ceainaria Green Tea si Books-Express.ro
Atelierul Nazdravanilor isi propune ca, prin joc, sa exerseze capacitatea copiilor de a indepli unele cerinte, si obiectivitatea in evaluarea creatiilor celorlalti, deprinderi necesare in activitatea de invatare.
Mai multe detalii: http://talentedenazdravani.ro/atelier