Anotimpurile mele: Vara Toamna

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Vizualizari
288

Voteaza & Distribuie

Descriere
"Anotimpurile" lui Tudor Gheorghe...Spectacolul se reia si pe 13 octombrie!

Datorita cererii mari pe care evenimentul "Anotimpurile mele: Vara Toamna" a inregistrat-o, domnul Pepino Popescu, organizatorul spectacolului, a decis reluarea acestuia si pe data de 13 octombrie, ora 19.00, in aceeasi atmosfera calda de la Sala Mica a Palatului din capitala.
Evenimentul face parte din Stagiunea Permanentelor Frumuseti, un ciclu de spectacole pregatit cu drag si minutiozitate de Tudor Gheorghe pentru toti romanii, amatori de arta pura.


Reprezentatia va cuprinde piese din spectacolele "Vara Simfonic" si "Toamna Simfonic" (2005), precum: "Sara pe Deal", "Pe marginea Dunarii", " Lino Leano", "Florile graului", "Jelui-m-as si n-am cui", "Toamna". Pe parcursul a doua ore, maestrul va fi acompaniat de nu mai putin de 40 muzicieni si alte 30 de voci minunate ale orchestrei si corului Teatrului Liric "Elena Teodorini" din Craiova, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Agentia VreauBilet are rugamintea ca publicul bucurestean sa-si procure biletele din timp, intrucat cele mai bune locuri din cele mai putin de 400 disponibile vor fi oferite in ordinea solicitarilor.


Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare la standul Vreau

Bilet
din Magazinul Unirea Shopping Center - etaj 2 - aripa din intrarea Calarasi, Sala Mica a Palatului, magazinul Ligia F - strada Pache Protopopescu nr. 23, Eventim - in reteaua Germanos si pe site-urile www.blt.ro, www.bilete.ro, www.ticketstore.ro si www. vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc intre 200 de lei - categoria V.I.P. si 170 de lei – categoria I.