"Anotimpuri zurlii" pe scena Teatrului Maghiar

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
132

Voteaza & Distribuie

Descriere

ANOTIMPURI ZURLII – VARIATIUNI MUZICALE

O NOUA PRODUCTIE MUZICALA PE SCENA TEATRULUI MAGHIAR


Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timisoara prezinta un nou spectacol muzical, Anotimpuri zurlii, in regia Trupei. Premiera va avea loc chiar in 1 aprilie, de ziua pacalelilor, de la ora 19 in Sala Mare a Teatrului.


Impulsul a fost dat de succesul inregistrat de spectacolul Sarbatoare zurlie, a carui premiera a avut loc in anul 2007. Avand un potential muzical de necontestat si o miscare scenica perfectionata in permanenta, trupa Teatrului Maghiar doreste sa incante publicul cu un show ce cuprinde slagare maghiare, muzica de film si musicaluri. Cantecele evergreen au fost selectate de Trupa pe baza temei celor patru anotimpuri, de unde si titlul Anotimpuri zurlii.


Anotimpuri zurlii - foto Biro Marton


Distributia este formata din Aszalos Géza, Balázs Attila, Bandi András Zsolt, Borbély B. Emília, Fall Ilona, Kiss Attila, Kocsárdi Levente, Lőrincz Rita, Magyari Etelka, Mátray Edith, Mátyás Zsolt Imre, Molnos András Csaba, Oláh Anikó Katalin, Tar Mónika, Tansádi-Sáhy Noémi, Tokai Andrea si Vass Richárd.


Biletele se pot procura de la Casa de bilete a teatrului. Pretul maximal al unui bilet este de 16 lei si 8 lei cu reducere.


Orarul Casei de bilete: zilnic intre orele 10-13, iar in zilele de miercuri si vineri si intre orele 17-19, sau cu o ora inaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro.


spectacolul Anotimpuri zurlii - foto Biro Marton