Angajarea in munca asistata a persoanelor cu dizabilitati intelectuale

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
492

Voteaza & Distribuie

Descriere


Angajarea in munca asistata a persoanelor cu dizabilitati intelectuale


Fundatia „Pentru Voi" va organiza in data de 3 iunie la sediul de pe str. Ion Slavici, nr. 47, Timisoara o sesiune de formare, cu tema „Angajarea in munca asistata a persoanelor cu dizabilitati intelectuale".

Cursul este primul din cele doua cursuri gratuite planificate pentru 2008, ce-si propun dezvoltarea de noi competente in randul profesionistilor din domeniul angajarii asistate. Cele doua sesiuni de formare sunt organizate in cadrul proiectului „Diferiti dar impreuna", cu sprijinul financiar al Initiativei pentru Sanatate Mentala din cadrul Institutului pentru o Societate Deschisa Budapesta.

Angajare in munca a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, esentiala pentru incluziunea lor sociala, necesita expertiza si profesionisti formati in acest domeniu. Din pacate in Romania nu exista nici o formare profesionala pentru aceasta meserie de job-coach si de aceea dorim sa impartasim experienta noastra de 9 ani in domeniul angajarii sprijinite" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei.

In cadrul sesiunii de formare se vor aborda subiecte legate de promovarea angajarii asistate, sprijinirea beneficiarilor si pregatirea lor pentru angajare, planificarea carierei si analiza locului de munca, abordarea angajatorilor. Se va acorda o atentie deosebita studiilor de caz si discutiilor in vederea realizarii unor schimburi de experienta.

Organizatorii vor acoperi cheltuielile direct legate de seminar, in limita a 25 de locuri (formatorii, mapele de curs, masa de pranz, pauzele de cafea). Nu se acopera cheltuielile legate de transport.

Termenul limita pentru inscrierea la curs este 27 mai. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tel fix: 0356 421 216, tel mobil: 0722 273 822, e-mail: roxana.damaschin@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Roxana Damaschin, coordonator angajare in munca.