Amor de carte: Maestrul si Margareta

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 2 luni
Vizualizari
260

Voteaza & Distribuie

Descriere

Amor de carte: „Maestrul si Margareta"

Sambata, 7 februarie 2009, ora 16:00, Carturesti


Librariile Carturesti din Timisoara (cea de pe str. Mercy, nr. 7 si cea din incinta Iulius Mall) va invita la o noua intalnire intre „carti pereche". Sambata aceasta, ii invitam laolalta, incepand cu ora 16:00, pe cei care iubesc „Maestrul si Margareta", nebunia hazoasa a lui Mihail Bulgakov.

Satira, tragedie crunta, amor, jocuri dracesti de cuvinte sau jocuri dracesti pur si simplu, ce fac transparenta diferenta intre minte intreaga si nebunie, intre delir si pipaibil – toate tes una dintre cartile majore ale secolului 20. O carte cu care nu prea poti avea o relatie sanatoasa.

Va invitam sambata la Carturesti. Woland e deja acolo.


Programul „Cartea pereche" inseamna discutii libere intre mesenii din ceainarie, neintermediate de vreun moderator. Inseamna taclale prietenesti, in cautarea unei carti pereche. Programul „Cartea pereche" aduce impreuna, la Carturesti, sambata de sambata, oamenii indragostiti de o aceeasi carte, de acelasi scriitor, de acelasi gen literar. Ori poate carti si oameni care, la o prima ochire, nu au nimic in comun, dar care vor avea astfel sansa de a-si descoperi o carte pereche. Pentru fiecare sambata, Carturesti va propune o tema, un gand, o idee ce va aduce impreuna oameni asemenea.