Alex - Ibiza Style Dancers

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 7 luni
Vizualizari
334

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vineri, 6 martie, se anunta mare petrecere la Turabo Society Club! V-am pregatit mai multe momente speciale. Avem pentru dumneavoastra cei mai tari dansatori din Bucuresti, care saptamana aceasta vor avea avea un program deosebit, care sa va poarte cu gandul spre atmosfera fierbinte a cluburilor din Ibiza. Fiti gata pentru seara Ibiza Dancers!

Seara va fi completata de nimeni altul decat Alex, cel mai in voga artist al momentului, care se va asigura sa incinga atmosfera, mai ales pentru fetele din club. Zilele aceastea suntem dedicati tuturor doamnelor si domnisoarelor si avem grija sa aducem cei mai sexi barbati ai Romaniei. L-am ales pe Alex ca fiind barbatul ideal. Desi are o voce extraordinara, se misca incredibil de bine si sa nu mai pomenim de corpul perfect...el este un barbat modest, cu picioarele pe pamant. A scos hit dupa hit, unele in colaborare cu prietenii sai: Smiley, Anda Adam, Connect-R, Matteo, Anna Lesko, Puya sau Mandinga. Ultimul single, "Doar ea", a cucerit topurile de specialitate si inimile romanilor.

Vino vinerea aceasta in Turabo Society Club, pentru o distractie de zile mari! Incepe-ti weekendul asa cum se cuvine! Doar in clubul tau preferat, Turabo Society Club.Pentru alte detalii: www.turabo-societyclub.ro

Parteneri:
KissFM & KissTV, Sapte Seri, Ziarul Compact Bucuresti,
Comunicate de Presa.ro, Pubbing.ro, MY BAND, Bucuresteni.ro,
Port.ro, Muzicabuna.ro, Divercitycafe.ro,Freestyle, Muzica9.ro,
Diseara.ro, afterPARTY.ro, 25h.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Turabo Society Club
Adresa: zona Lacul Tei, str. Oltetului nr. 30
club@turabo.ro / 0755.111.777 / www.turabo.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

booking, planning & comunication
made by rePublik agency
office@republik.ro