Al treilea concert CAMMERATA cu Matei Bucur Mihaescu

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
152

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" anunta

Cel de-al treilea Concert CAMMERATA – Matei Bucur Mihaescu

Foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian"

9 iunie 2011, ora 19.00

Cel de-al treilea concert CAMMERATA – Matei Bucur Mihaescu, din seria evenimentelor gazduite de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian" in cadrul colaborarii cu Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, va avea loc in data de 9 iunie 2011, la ora 19.00, in Foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian".

Si de aceasta data Matei Bucur Mihaescu va prezenta publicului o serie de compozitii proprii. In programul celui de-al treilea concert tanarul compozitor, pasionat de muzica de film, ne propune teme romantice care se pot incadra perfect in acest gen muzical.

Provocarea serii o va constitui o simfonie baroca pentru orchestra, compozitie de anvergura in 5 parti. Pentru interpretarea acesteia, orchestrei CAMMERATA i se vor alatura o serie de artisti valorosi ai orchestrei Teatrului National de Opereta „Ion Dacian": Cristian Hangiuc (trompeta I), Mircea Lazarica (trompeta II), Marian Barbu (corn I) si Bogdan Coia (corn II).

Matei Bucur Mihaescu
, in varsta de 16 ani, este bursier al Fundatiei Dan Voiculescu. Este laureat a numeroase concursuri de interpretare nationale si internationale, a compus peste 80 de lucrari de muzica clasica, a inregistrat trei cd-uri in interpretare proprie, iar, ca pianist, repertoriul sau acopera stiluri muzicale variate si cu grad ridicat de dificultate, din creatiile compozitorilor clasici, moderni si contemporani.

Accesul la eveniment este liber si se va face prin rezervare prealabila la numerele de telefon 0758 30 30 32 si 031 425 58 82. Rezervarile pot fi preluate telefonic pana in ziua precedenta concertului.