AIESEC Timisoara invita studentii la un ceai in UVT

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
384

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepand de miercuri, 8 octombrie, pana vineri, 10 octombrie, AIESEC Timisoara asteapta studentii in barul Orange din subsolul UVT. In aceasta perioada, intre orele 17 -19.30, barul va deveni o ceainarie a experientelor AIESEC.
Studentii sunt invitati sa afle mai multe informatii despre AIESEC la o cana de ceai aromat, interactionand cu membrii organizatiei, intr-un decor de savana. Atmosfera va fi una relaxanta, in care discutiile vor atinge puncte de interes pentru organizatie, istoria si activitatile AIESEC, rolul pe care il avem in societate, dar mai ales oportunitatile pe care si le pot lua studentii in organizatie. Pe langa a asculta povesti de succes ale membrilor, studentii vor viziona proiectii video pe tema multiculturalitatii. Astfel, la finalul incursiunii lor in ceainaria organizata de AIESEC, vizitatorii vor avea o imagine asupra a ce inseamna diversitate culturala si mediul de invatare intercultural.

Ceainaria este organizata de AIESEC Timisoara ca parte a proiectului de recrutare de noi membri, „Vanatoarea de oportunitati" AIESEC Timisoara. Astfel, AIESEC reaminteste studentilor ca intre 1 si 18 octombrie pot aplica in AIESEC Timisoara pentru a-si deschide orizonturile si pentru a lua parte la schimbarile aduse de cea mai mare organizatie internationala de tineri. Aplicarile pot fi depuse online, pe site sau la infodesk-ul din holul UVT si Politehnicii. Tot aici se gasesc mai multe detalii referitoare la procedura de aplicare si alte date necesare inscrierii.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca una dintre cele mai mari organizatii de tineri, la nivel global, cu o experienta de 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 sucursale in orase cheie. In 2008, AIESEC Timisoara sarbatoreste 15 ani de activitate.