AIESEC Timisoara deschide usi studentilor

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 7 ani si 5 luni
Vizualizari
218

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepand din data de 18 martie, studentii timisoreni sunt invitati sa se inscrie in Programul Exchange, desfasurat de AIESEC Timisoara. Prin acest proiect tinerii au sansa de a beneficia de un stagiu de practica platit, pe domeniul lor de activitate, intr-un cadru international. Formularele de aplicare pot fi completate pe www.aiesectm.ro pana la data de 28 martie 2009. Marti, 24 martie, ora 18, in Aula Magna a UVT are loc evenimentul de prezentare a programului.

In fiecare an AIESEC le ofera studentilor din mediul universitar timisorean ocazia de a patrunde pe piata de lucru internationala, de a cunoaste oameni din peste 110 tari si de a-si depasi limitele. Programul Exchange pune la dispozitie studentilor peste 4500 de intershipuri internationale in companii ca Alcatel, Google, Orange, DHL, Microsoft, ABN-AMRO si multe altele.

Stagiile de practica se desfasoara pe o perioada intre 2-18 luni si ofera studentilor cea mai intensa experienta de invatare prin implicare lor in probleme de management, educatie, resurse umane, IT sau stiinte sociale. Mai mult decat atat studentii au sansa de a-si alege job-ul la care viseaza si cultura cu care isi doresc sa interactioneze.

Cei care vor sa afle mai multe despre Programul Exchange si sa intalneasca studenti si absolventi care au trecut prin acesta experienta, sunt invitati sa participe la prezentarea \'\'Big Picture". Acest eveniment va avea loc in data de 24 Martie, in cadrul Universitatii de Vest. Printre vorbitori se vor afla Andreea Neacsu, particpanta a programului Exchange in Zimbabwe si Michael Omescu, presedintele AIESEC Timisoara.

"Una din partile care m-au entuziasmat inca de la inceput in legatura cu anul acesta in Columbia si cu jobul care il am, cel de coach... si anume multe calatorii. Ma bucuram mult pentru ca stiam ca asa voi putea descoperi mai mult despre ceea ce inseamna Columbia cu adevarat. Asa si e, insa am primit mult mai mult." Mihaela Scheul, Columbia

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Timisoara AIESEC are o experienta de 16 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.