AIESEC readuce leadershipul pe scena

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
195

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ce inseamna sa fii cel mai tanar conducator de Teatru National din Romania?

Ce presupune organizarea unui proiect precum Boot Camp?

Ce trebuie sa faci pentu a deveni Managing Partner intr-o multinationala?

La implinirea a 16 ani de activitate, AIESEC Timisoara aduce in atentia studentilor conceptul de leadership. Trei personalitati din mediul timisorean au acceptat sa le impartaseasca studentilor perspectiva lor asupra leadershipului, in diverse domenii:

Ada Hausvater – arta

Razvan Ogircin – business

Dan Luca – educatie non-formala

AIESEC Timisoara isi propune sa contribuie la formarea si dezvoltarea urmatoarelor generatii de lideri.

,Leadershipul este mai mult decat a conduce o echipa, este modul de a lua initiativa in tot ce faci in viata, atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Leadership este atunci cand stii sa pierzi si inveti din asta, este atunci cand stii sa castigi cu fruntea sus si sa vezi meritele fiecaruia din echipa ta"

(Belu Ovidiu-Coordonator Business Start-Up 2008).

Evenimentul va avea loc pe data de 11 mai 2009 in Aula Magna din cadrul Universitatii de Vest, toti cei interesati fiind invitati sa participe incepand cu ora 13:00. Pentru detalii suplimentare si inscrieri, puteti accesa www.aiesectm.ro/AIESEC16.

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de studenti, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 32.000 de membrii si 60 de ani de experienta. In Romania, AIESEC este prezent din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale in orase cheie. In 2009, AIESEC Timisoara sarbatoreste 16 ani de activitate.