Adunarea Generala ANOSR 2010

Detalii

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 7 ani si 1 luna
Vizualizari
275

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania desfasoara in perioada 22-25 iulie, la Timisoara, Adunarea Generala ANOSR. Anul acesta 120 de reprezentanti ai studentilor din Romania se vor intalni la Timisoara, orasul unde a avut loc Adunarea Generala-de constituire a ANOSR, acum 10 ani. Acestia vor conveni asupra directiilor de actiune pentru urmatorul an, vor incerca gasirea unor solutii la probleme actuale din sistemul de invatamant superior si vor alege urmatorul birou de conducere.

De asemenea pe parcursul urmatoarelor zile, liderii studentilor vor dezbate impactul pe care il va avea Legea Educatiei Nationale asupra studentilor cat si pasii de urmat pe viitor. Studentii trebuie sa constientizeze impactul real pe care o noua lege a educatiei il va avea asupra sistemului educational din Romania.

Insemnatul eveniment pentru miscarea studenteasca va avea deschiderea oficiala JOI, ora 17:30 la Rectorat, sala Senatului din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara (Piata Victoriei nr. 2). Fiind un centru universitar important din Romania, in cadrul deschiderii ne vor unora cu prezenta si vor ura bun venit studentilor gazda Universitatii Politehnica, Dl. Rector Prof. Dr. Ing. Nicolae Robu, un reprezentant din partea Universitatii de Vest Timisoara si un reprezentant al Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes’. La deschidere este asteptata si presa.

"Vom avea peste 120 de lideri din 16 centre universitare, reprezentanti a 67 de organizatii studentesti din Romania. Diversitatea acestora va da o perspectiva nationala asupra nevoilor studentilor pentru urmatoarea perioada." Cezar Mihai Haj – Presedinte ANOSR