ACCELERATE. Sales Conference

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
280

Voteaza & Distribuie

Descriere

In orice business, departamentul de vanzari este cel care genereaza incasari. Oricat de eficiente operatiunile si procesele, de inovatoare tehnologia folosita sau de marete obiectivele financiare, fara un mecanism de vanzari bine pus la punct, compania nu performeaza.
Astfel, cea de-a IV-a editie aACCELERATE. Sales Conference, semnata BusinessMark, aduce in prim-plan noi perspective si solutii concrete dedicate specialistilor in vanzari si business development, aplicabile intr-un context economic volatil, ca raspuns la provocarile intampinate de mediul de business.
Devenit deja un eveniment de traditie, ACCELERATE. Sales Conference va aborda vanzarile atat din perspectiva management, cat si client, propunand dezvoltarea directiilor de sales leadership, sales effectiveness, sales technology si sales development.

Evenimentul va avea loc pe 4-5 octombrie 2016 la Bucuresti, Hotel Radisson Blu si pe 27 octombrie 2016 la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Printre speakerii care au confirmat implicarea in proiect, mentionam:

 • ALEXANDRU COVRIG, Director General Terrabisco, Vicepresedinte, Vel Pitar
 • VLAD POPA, Director Comercial, L’Oreal
 • ZSOLT RUDNYANSZKY, Director General, J&J Group, Presedinte, APIIP
 • EDUARD RADU, Managing Partner, Acceder, Presedinte, Asociatia Distribuitorilor Bunurilor de Larg Consum
 • DAN OPRESCU, Country Director - Central and Eastern Europe, Unilever
 • MIHAI MARINESCU, Eastern Europe Regional Manager, Lavazza
 • JÉRÔME DUPORT, Country Sales Director, Tereos
 • RADU GLIGA, Sales and Operations Manager, Lindab Romania
 • DRAGOS BUTUFEI, Corporate Sales Manager, Medicover
 • BOGDAN MURARU, National Sales Director Romania & Moldova, AVON
 • EDUARD MACARESCU, National Sales & Marketing Manager, Makita Romania
 • CATALIN STANCU, Managing Partner, Sfera Business
 • ELENA BADEA, Partner & Senior Consultant, Sfera Business

De asemena, in cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele celei de a II-a editii a studiului realizat de Sfera Business, “Provocarile unui manager de vanzari”.

Evenimentul ACCELERATE. Sales Conference va avea loc pe 4-5 octombrie 2016 la Bucuresti, Hotel Radisson Blu si pe 27 octombrie 2016 la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Un eveniment organizat de BusinessMark, in parteneriat cu Sfera Business, cu sprijinul CCIFER, Exec-Edusi Graphtec Design.

Partenerii media ai evenimentului sunt:Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Femei in afaceri, Business editors, Global Manager, Business Woman,StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, FinzoomDebizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediasiVox Capital.

Pentru detalii suplimentare, accesati www.business-mark.ro.
Pentru inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.