A-Skillz (UK) & Leizaboy @ Club Midi

Detalii

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 3 luni
Vizualizari
217

Voteaza & Distribuie

Descriere

D.U.A. prezinta A SKILLZ (UK) // LeizaboyVineri 5 feb 2010 // Club MIDI


"Adam Mills, cel care se ascunde sub alias-ul de A Skillz, este cu cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.
A-Skillz a avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume (Glastonbury, Homelands - UK, WMC - USA , Snowbombing - Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4. Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul. Printre altii, A-Skillz a lucrat cu artisti renumiti ai genului: Kraak n Smaak, Fort Knox Five sau Smoove & Turrell.

O confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a adus-o si obtinerea pozitiei a doua, pentru al doilea an consecutiv, la DJ in topul Breakspoll 2009 - International Breakbeat Awards, fiind devansat doar de Stanton Warriors dar inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts."


Pret bilet :15 lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.


A_Skillz_Leizaboy_Club_Midi