4 Expo - Edificia

Detalii

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
269

Voteaza & Distribuie

Descriere

STAR EXPO TIMISOARA, ALATURI DE DUMNEAVOASTRA !

 

Inscriindu-se pe coordonatele cresterii economice inregistrata de Romania incepand cu anul 2000, sectorul serviciilor a cunoscut un trend ascendent semnificativ, domeniul promo-expo situandu-se in top. Ca urmare, arealul organizatorilor de expozitii si evenimente s-a amplificat si diversificat, Timisoara fiind un exemplu in acest sens, noii operatori venind in intampinarea nevoii agentilor economici, dar si a populatiei de a-si face cat mai cunoscute produsele si serviciile si de a fi cat mai bine informati despre tot ce se petrece pe piata.

S.C. STAR EXPO SRL Timisoara este unul dintre acesti noi operatori care a acumulat deja o experienta valoroasa in organizarea de targuri, expozitii si evenimente, marturie stand manifestarile organizate pe tot parcursul anului 2007, care s-au bucurat de o reala apreciere, atat in randul expozantilor, cat si al vizitatorilor. Aceasta si pentru faptul ca personalul noii firme face parte din categoria profesionistilor in domeniu, activand de ani buni ca organizatori de expozitii si actiuni promotionale zonale, nationale si internationale. Aceasta pregatire si expertiza sta la baza elaborarii unui nou concept organizatoric, anume acela de a gazdui concomitent, in acelasi perimetru, expozitii complementare subordonate unei idei directoare, de larg interes atat pentru agentii economici, cat si pentru vizitatori. Inceputul a fost in anul 2007, iar acum, dorim sa consolidam acest concept prin organizarea celei de-a doua editii a patrulaterului expozitional.

Acest cvartet expozitional organizat in intervalul 20 – 23 martie 2008 sub genericul „Totul pentru casa sau firma ta”, va ocupa 4.000 m.p interior si 2.500 mp pe platforma exterioara, spatiu gazduit de halele SC TIMCO SA (fosta 6 Martie, str.) Circumvalatiunii nr. 8 – 12.

Cea mai reprezentativa componenta a cvartetului expozitional esteEDIFICIA”, expozitia constructorilor, care reuneste prestigioase firme de profil din tara si strainatate, ofertante de activitati incepand de la proiectare si terminand cu predarea la cheie a casei, apartamentului, sediului de firma, etc. Va fi o prezentare a celui mai dinamic sector al economiei noastre nationale.

ELECTRO-TECH”, manifestare rezervata firmelor specializate in articole si aparate electrice, electrocasnice, electronice, automatizari, ofera noutati de ultima ora pentru echiparea noilor edificii, case, sedii, hale si alte spatii de habitat ori pentru desfasurarea activitatilor productive, serviciilor, s.a.

PROMOB” va da posibilitatea vizitatorilor, agentilor economici, ori simpli privitori, sa vada, sa ia cunostinta pe „viu” de mobila pe care si-o doresc, de mobilierul cel mai adecvat pentru confortul locatiilor cu destinatie de locuinta sau de birou.

IMOBILIARA”, incheie patrulaterul expozitional, punand la indemana celor interesati sa achizitioneze case sau terenuri, toate informatiile despre vanzare , cumparare, credite bancare.

Promovarea evenimentului este  pe masura dimensiunilor si complexitatii acestei expozitii organizata in municipiul Timisoara, organizatorii exprimandu-si convingerea ca vor oferi expozantilor si vizitatorilor (cumparatorilor) multiple posibilitati pentru implinirea dorintelor si a obiectivelor pe care si le-au propus.

 

BUN VENIT IN PATRULATERUL EXPOZITIONAL PATRONAT DE S.C. STAR EXPO S.R.L.!