1 iunie - Salvati Copiii

Detalii

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 8 ani si 1 saptamana
Vizualizari
369

Voteaza & Distribuie

Descriere


1 iunie 2010 – Ziua Copilului

Pentru a sarbatori Ziua Copilului din acest an, Organizatia Salvati Copiii, Filiala Timis anunta derularea unor workshop-uri recreative (ateliere de pictura pe tema "Drepturile Copilului", face-painting, multe baloane, jocuri si concursuri in aer liber), care vor avea loc marti 1 iunie a.c., intre orele 11:00 – 16:00 in Piata Unirii din Timisoara.


Evenimentul se adreseaza in special copiilor care frecventeaza programele derulate de Organizatia Salvati Copiii cum ar fi: Centrul Educational pentru Copiii Exploatati prin Munca, Centrul Educational pentru Reintegrarea Scolara a Copiilor si Tinerilor Dezavantajati (finantat de Alcatel-Lucent Foundation), Centrul Educational pentru Copiii Singuri Acasa( finantat de ENEL Romania si Intensa San-Paolo Bank), copii si tineri cu dizabilitati intelectuale din cadrul proiectului Prieteni de Suflet, dar sunt asteptati sa ni se alature toti copiii din Timisoara care doresc sa participe la activitatile mentionate mai sus.
Actiunea face parte din proiectul cultural "Ziua Mondiala Impotriva Exploatarii Copiilor prin Munca", pe care Salvati Copiii, Filiala Timis il implementeaza in colaborare cu Scolile cu Clasele I-VIII Nr. 1, 11 si 15 din Timisoara in perioada mai-iunie 2010. Acest proiect este cofinantat de Consiliul Judetean Timis.