1001 miracole pentru infrumusetare

Detalii

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 ani si 11 luni
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Editura Meteor Press, impreuna cu Burda Romania si Radio 21, lanseaza JOI, 26 MARTIE 2009, ORA 18:00, la CARREFOUR BANEASA volumul 1001 miracole pentru infrumusetare de Esme Floyd.

Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale. Lansarea va avea loc cu participarea Cristinei Stamate (actrita Teatrului de Revista "Constantin Tanase"), Iulianei Marciuc (prezentator si realizator TV, emisiunea MIEZUL ZILEI-TVR1) si a Valentinei Ionescu (prezentator si realizator TV, emisiunea VINEri STAR la TVRInternational), iar discutia va fi moderata de Ana Maria Nica, redactor sef revista Ioana.

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar. Cele mai noi proiecte editoriale vizeaza crearea colectiilor de psihologie si de literatura universala contemporana, dorindu-ne ca Meteor Press sa devina o sigla editoriala atractiva si pentru iubitorii de beletristica.

Editura Meteor Press a initiat de curand o incantatoare colectie de carti practice, cu sfaturi si solutii pentru cei sau cele preocupate de aspectul fiyic, personal, de viata de cuplu, etc. In aceasta colectie a fost publicata si cartea "1001 miracole pentru infrumusetare", scrisa de Esme Floyd care va fi lansata oficial joi, 26 martie, la Carrefour Baneasa, incepand cu ora 18.00

Esme Floyd este specializata in probleme de infrumusetare si sanatate si colaboreaza la mai multe publicatii de prestigiu din Marea Britanie, printre care Men's Health, Sunday Times Style si Attitude. A contribuit si la realizarea unor documentare televizate pentru Channel 4, Discovery si BBC pe diverse teme stiintifice sau medicale. Traieste in Brighton, Marea Britanie.. Evenimentul

Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale.

Incluzand indicii utile pentru unele aspecte nevralgice legate de frumusetea feminina, precum pensarea sprancenelor, tratarea acneei si modul de a face ca parul rar sa para cat mai des, cartea dezvaluie cele mai bune tehnici care te ajuta sa arati minunat intr-un rastimp destul de scurt.

Cele 1001 sfaturi de ingrijire din cap pana in picioare isi propun sa solutioneze rapid toate problemele de frumusete.

Adanceste-te in carte ori de cate ori treci printr-o criza de frumusete – de la repararea unei unghii rupte pana la revitalizarea pielii.

Conceputa special pentru o serie de probleme cu care se confrunta femeile in incercarea lor de a arata foarte bine, cartea dezvaluie secretele specifice stilistilor de top si profesionistilor saloanelor de infrumusetare.

Cartile scrise de Esme Floyd, cu titluri precum 1001 Little Health Miracles, 1001 Little Healthy Eating Miracles sau 1001 Little Wellbeing Miracles, sunt concepute sub forma unor ghiduri de buzunar care acopera diverse sfere ale vietii, semnalandu-le mai ales pe cele problematice, care au nevoie de mai multa atentie. Cartile propun schimbari minore ale stilului de viata, care ofera, in schimb, o serie de beneficii majore. Desi sfaturile sunt usor de urmat, ele sunt totodata si bine fundamentate teoretic, bazandu-se pe rezultatele celor mai recente cercetari din domeniul medical. Titlurile citate contin, in egala masura, remedii directe pentru cele mai frecvente probleme de sanatate, dar si sfaturi cu caracter preventiv referitoare la sporirea nivelului de energie al organismului, combaterea depresiei, a insomniilor, a stresului la locul de munca, a caderii parului.

1001 Little Ways to Save our Planetpropune metode concise si usor de aplicat de a trai in armonie cu natura, iar 1001 Little Ways to Spend Less and Live Well isi ajuta cititorii sa se bucure de stabilitate financiara intr-o economie tot mai instabila.

Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale. Incluzand indicii utile pentru unele aspecte nevralgice legate de frumusetea feminina, precum pensarea sprancenelor, tratarea acneei si modul de a face ca parul rar sa para cat mai des, cartea dezvaluie cele mai bune tehnici care te ajuta sa arati minunat intr-un rastimp destul de scurt.

Cele 1001 sfaturi de ingrijire din cap pana in picioare isi propun sa solutioneze rapid toate problemele de frumusete. Adanceste-te in carte ori de cate ori treci printr-o criza de frumusete - de la repararea unei unghii rupte pana la revitalizarea pielii. Conceputa special pentru o serie de probleme cu care se confrunta femeile in incercarea lor de a arata foarte bine, cartea dezvaluie secretele specifice stilistilor de top si profesionistilor saloanelor de infrumusetare.