10 motive să alegi o florărie online!

Detalii

CategoriiShoping
Taguribuchete flori, Florarie, florarie online, flori
Ultima actualizareMarti 20 aprilie 2021
Vizualizari583

Voteaza & Distribuie

Descriere

Internetul ne-a apropiat din ce în ce mai mult, făcând distanța să nu mai conteze, să nu mai fie un obstacol între noi. Internetul ne-a apropiat din ce în ce mai mult, făcând distanța să nu mai conteze, să nu mai fie un obstacol între noi.

Chiar și florăriile s-au mutat în online, nu simți mirosul lor ca atunci când intri într-una, dar te asigurăm că există numeroase avantaje într-o florărie din mediul online.

1. Sunt livrate oriunde în țară

Indiferent de acea distanță dintre tine și persoana dragă, căreia dorești să îi faci ziua mai frumoasă, buchetele și aranjamentele florale trimise de către tine, prin intermediul curierului, va binedispune orice zi.

2. Scapi de aglomerație

Nu mai este nevoie să stai la coadă sau în traficul din oraș, să dai buzna peste cineva ca să studiezi sau să inspiri adânc parfumul unui buchet. Îți poți lua timpul pe care ți-l dorești, fără graba aglomerației, și să alegi un buchet pe placul și gustul tău.

3. Plătești cum vrei

Majoritatea florăriilor fizice nu acceptă plata cu cardul, dar o florarie online dispune de această metodă. FLORI CU FITZE le oferă clienților posibilitatea de a plăti buchetele și aranjamentele florale comandate cu cardul.

4. Adaugă și bilețel

Flori cu Fitze are la dispoziție și mesajul atașat buchetului sau aranjamentului floral. Poți scrie gândurile și sentimentele vizavi de persoana căreia dorești să îi faci o surpriză în căsuța cu mesajul opțional.

5. Oferte și vouchere cadou

Poți dispune de cadouri din partea Flori cu Fitze care sunt reprezentate de oferte și vouchere.

6. Gamă largă

Într-o florărie fizică, chiar dacă ne-am dori, nu există suficient spațiu pentru atâtea buchete și aranjamente florale cum și-ar dori aceasta să arate. Florăriile online dispun de un spațiu nelimitat, cu o gamă variată de buchete și arajnamente florale, atât parfumate, cât și colorate cât mai variat posibil. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

7. Comandă în avans

Poți alege data livrării, te poți asigura din timp că cel căruia vrei să îi urezi o viață colorată va fi acolo ca să primească buchetul. Poți trimite flori unei persoane dragi și atunci când ești plecat din localitate și poți comanda online, din timp, florile vor ajunge acolo unde îți dorești la data exactă.

8. Prospețimea

Buchetele și arajnamentele florale sunt mult mai proaspete decât într-o florărie obișnuită. Apelând la o florărie online nu va exista riscul ca acestea să se ofilească în câteva zile de la livrare. Livrarea de pe site-ul Flori cu Fitze va ajunge la destinație în 2, maxim 4 ore de la momentul în care ai comandat.

9. Confort și rapiditate

Poți plasa comanda online din confortul casei tale, fără a fi nevoie să te deplasezi și să alergi după ceea ce consideri tu că este potrivit. Doar câteva secunde durează să dai click pe ceea ce îți dorești, să adaugi în coș și să trimiți comanda.

10. Personalizarea

Buchetele și aranjamentele florale pot fii personalizate în funcție de preferințele tale sau ale persoanei dragi și în funcție de bugetul de care dispus.