Jump to content
Forum Roportal
Htenesa

Ajutor ! Ma indragostesc de toate fetele

Rate this topic

Recommended Posts

Avand in vedere parerea dominanta de pe aici, cum ca fara atractie nu exista iubire, m-am decis sa deschid acest topic. Eu n-am probleme dastea ca voi. Pe mine daca ma baga in seama o fata, ma indragostesc automat de ea. Exceptand cazurile de fete cu adevarat urate, pot spune ca ma pot indragosti de 99% dintre fete. Si cum pentru mine lucrul acesta este ceva obisnuit, ma intreb ce e cu voi de nu va puteti indragosti asa usor ? Sa fie oare pentru ca eu sunt o fiinta superioara si pot vedea cu usurinta dincolo de aspectul fizic ? Sa fiu asemeni spiritelor si sa ma pot indragosti de persoana care este la interior fata respectiva si nu de corpul ei ?

 

De aceea dragii mei, as fi curios sa dati si voi un procent: cat la suta dintre persoanele de sex opus cu care interactionati va creeaza fluturasi in stomacel ? M-ar interesa mai mult raspunsul fetelor, ca am auzit ca ele ar fi mai pretentioase. De ce nu e suficienta personalitatea unui baiat ? Zau daca inteleg... :mellow: Cum adica sa vreti mai mult ? Atentie... nu ma refer la cazul persoanelor respingatoare. Ma refer la cazurile persoanelor absolut banale. De ce nu va puteti indragosti de ele daca va intelegeti de minune ?

 

Unicorn ajuta !

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine daca ma baga in seama o fata, ma indragostesc automat de ea.

 

Ce inseamna ca te baga in seama? De exemplu daca posteaza aici pe topic, inseamna ca te baga in seama?

 

Nu de mine e vorba, intrebam asa, in general.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Pe mine daca ma baga in seama o fata, ma indragostesc automat de ea. Exceptand cazurile de fete cu adevarat urate, pot spune ca ma pot indragosti de 99% dintre fete. Si cum pentru mine lucrul acesta este ceva obisnuit, ma intreb ce e cu voi de nu va puteti indragosti asa usor ?

 

2. De ce nu e suficienta personalitatea unui baiat ? Zau daca inteleg... :mellow: Cum adica sa vreti mai mult ? 3. De cel nu va puteti indragosti de ele daca va intelegeti de minune ?

1.Nu numai tu esti asa.Dupa parerea mea, cel putin 50% din baieti sunt asa.

2.Personalitatea reprezinta ceea ce esti tu ca om/fiinta umana. Natura nu stie de noi ca suntem oameni. Natura crede ca suntem animale.

3.Pentru ca unii nu stiu sa comunice sexual, iar asta inseamna ca nu sunt apti de reproducere si supravietuire dpdv al naturii.

Edited by Chistornete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum sa fac asa confuzie ? Amicitie simt pentru Aseneth ca vorbesc doar pe net. Dar cand o fata ma baga in seama in realitate, pfoaaa... imi vine sa o pup, sa o imbratisez, sex nu, ca ala nu imi place. Deja imi vad viata alaturi de ea. Cum ma asteapta de dimineata cu prajiturele, cum iesim la plimbare romantica si ne pupacim sub salcamul inflorit, etc. Ce-i asa de greu sa iubesti ? :mellow:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

... Ce-i asa de greu sa iubesti ? :mellow:

 

Asta nu-i iubire ci exces de hormoni. :lol:

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce hormoni ? Hormonii sunt atunci cand vrei sa faci sex. Eu nu vreau. Vreau doar sa o tin de mana in timp ce ne plimbam prin parc si apoi sa o pup cu mai mare dragul.

 

Aaa... ce-mi place cand fetele imi zic: "Dar vaaaiii... inseamna ca nu sunt speciala pentru tine. Te parasesc." In loc sa se bucure ca o pot iubi fara sa ii cer nimic. De la cine altcineva mai primeste iubire neconditionata ? Eu niciodata n-am inteles faza asta cu "valoarea mea".

Edited by Souls Destroyer
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma intreb ce e cu voi de nu va puteti indragosti asa usor ? Sa fie oare pentru ca eu sunt o fiinta superioara si pot vedea cu usurinta dincolo de aspectul fizic ? Sa fiu asemeni spiritelor si sa ma pot indragosti de persoana care este la interior fata respectiva si nu de corpul ei ?

Mai degraba esti un pic defect decat ce zici tu mai sus..

 

cand o fata ma baga in seama in realitate, pfoaaa... imi vine sa o pup, sa o imbratisez, sex nu, ca ala nu imi place. Deja imi vad viata alaturi de ea. Cum ma asteapta de dimineata cu prajiturele, cum iesim la plimbare romantica si ne pupacim sub salcamul inflorit, etc.

Cum dreaq sa-ti vezi viata alaturi de cineva cu care nu vrei sa faci sex? Inca nu ai inteles de pe celalalt topic ca nu exista paine fara faina si iubire fara atractie sexuala? Daca scoti acest ingredient din iubire, ramane iubirea storgica, care nu-i fireasca pentru un cuplu.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×