Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Vrei raspunsul sincer la dilema: oare cati barbati accepta ce accepta Mihai?

Pai sunt multi, se numesc popular barbati prosti, ori sunt genul de barbati care au vazut vagin de maxim 3 ori si care cred ca daca il pierd si pe asta, nu o sa mai gaseasca altul.

Acum revenind la problema ta cu Matei, craiul cu multe femei(stiu, Eminescu e pantaloni scurti pe langa mine) nu inteleg care ti-e problema sau de ce ai vrea sa fie Matei numai pentru tine si eventual sotia lui?(bine, inteleg si asta: pentru ca esti egoista, nesigura si needy)

De ce nu te bucuri tu de "calatoria" cu Matei, care e bazata doar pe sex se pare, cel putin din punctul lui de vedere si vrei neaparat cai verzi pe pereti? Un Mihai sensibil, care te iubeste si cica a inteles ca e ok sa te lase libera, e ok sa faci sex si cu altul, pentru ca pana la urma, o sa te intorci la el cand o sa-ti dai seama cat de mult te iubeste, te asteapta *cough cough* bullshit.

Editat de Pharrell24
  • Upvote 8

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poi asta e problema,ca timp de 20 de ani cat a durat casnicia nu ai avut ce ti-ai dorit,ai fost ca si un caine in lant,iar acum ca ai dat de gustul libertatii nu mai stii incotro s-o iei si pe cine sa alegi...de tot ceea ce ai nevoie acum e un timp singura,ca sa te regasesti tu ca si femeie iar pe urma va venii totu de la sine si vei stii mai concret ce e ceea ce-ti doresti cu adevarat...iar in legatura cu cei doi ai tai,nici unul nu mi se pare a fii de viitor...pentru unu care te iubeste cu adevarat nu-ti va permite sa te mai vezi cu inca unul...

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Trebuie sa spun ca, diferenta dintre mine si Mihai este de 14 ani (el fiind mai mic). Oricum, asta am aflat mai tarziu, cand deja nu mai avea importanta. In sfarsit, am gasit in Mihai, tot ceea ce imi dorisem pana in acel moment: cineva care sa ma iubeasca cu adevarat, cineva care sa vada in mine persoana cea mai importanta din viata lui! Si el ma iubeste! Simt asta in fiecare zi, in fiecare ora
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

...

Va multumesc!

Esti o ***** batrana. Nu, nu-mi cer scuze, e un adevar.

Tu stai cu ala mic pentru ca iti e comod si se tine scai ca prostul de tine si cu ala mai mare ca o are mai mare.

Lasa-i pe amandoi sa moara pe limba lor. Tu fa ce simti, oricum o sa ajungi (mai) batrana, singura si nebuna, tu cu pisicile din cauza ca nu te poti controla.

Nu esti responsabila pentru nimeni altcineva decat propria persoana, asa ca lasa-i pe fraieri sa se decurce cum pot in situatia in care se afla.

  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
ai putea fi chiar tu aia care suferi si care te vei uri de moarte. :lol:

 

Pana ajunge acolo poate mai face pe vreo doi sa urasca iubirea si sa vada in femei tot ce-i mai rau in lume... Ala mai mic cu 14 ani, dupa ce a fost inselat si a vazut latura asta perfida a relatiei, crezi ca va mai privi femeia, in general, ca pe o fiinta care merita iubita? La urmatoarea relatie, cred ca va isela el primul si va strica sufletul unei alte fiinte...

Editat de Black velvet
  • Upvote 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu inteleg care ti-e problema sau de ce ai vrea sa fie Matei numai pentru tine si eventual sotia lui?

 

e dependenta sexual de el...si afectiv.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×