interesant 0 Report post Posted September 17, 2004 doresc doar sa aflu opiniile si sugestiile voastre referitoare la sit-ul www.pop.store.ro pot sa fie si negative :dee nu este nici o suparare pe.sa. functioneaza mai nou si in alte browsere (ex.:mozilla) Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted September 18, 2004 Salut interesant, Din punct de vedere grafic arata bine. Singura chestie care nu imi place este diferenta de marime intre coloane (cea din dreapta e mult mai lunga). La top ai putea sa pui doar 2-3 produse in loc de 5 (si eventual un linca spre lista detaliata). Ar fi util daca codul javascript la-ai pune intr-un fisier extern. Am gasit ceva spam. Eu nu te sfatuiesc sa folosesti (riscurile sunt prea mari si avantajele prea mici). Daca totusi vrei sa te risti, ai putea sa faci ca la fiecare pagina sa fie alt text (care sa aiba legatura cu pagina). Share this post Link to post Share on other sites
interesant 0 Report post Posted September 18, 2004 o sa para ceva in spatiul ala alb :) deci nu o sa mai fie probleme ... "Ar fi util daca codul javascript la-ai pune intr-un fisier extern. Am gasit ceva spam. Eu nu te sfatuiesc sa folosesti (riscurile sunt prea mari si avantajele prea mici). Daca totusi vrei sa te risti, ai putea sa faci ca la fiecare pagina sa fie alt text (care sa aiba legatura cu pagina)." nu prea intelegem .. dc ai putea sa detaliezi putin ar fi super ! pe.sa.. merci de post Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted September 18, 2004 Pui tot codul javascript intr-un fisier, ex. javascript.js si dupa scri in fisierul html in care vrei sa incluzi codul: <script type="text/javascript" language="JavaScript" src="javascript.js"></script> Avantaje: - se incarca mai repede (fisierul este incarcat o singura data si merge la toate paginile); - din cate am citit este bine si pentru SEO; Spamul la care ma refeream: </tr> <span style="display:none">audio,audio video,video, ..... ,windows professional,windows 2000 </span> <tr> Am o intrebare: de ce vorbesti la plural? ("nu prea intelegem") Share this post Link to post Share on other sites
interesant 0 Report post Posted September 18, 2004 merci .. ii zic la webmaster sa se uite .. eu sunt cu marcaetingul .. si am prea putine cunostinte in domeniu .. sorry .. are multe pe cap acum, dar sper sa se uite .. oricum se uita si el pe sugestii, asa ca nu vb in gol . Share this post Link to post Share on other sites
interesant 0 Report post Posted October 3, 2004 sa-a rezolvat si meniul .. de vreo 2 saptamani :dee Share this post Link to post Share on other sites
roportal 21 Report post Posted October 4, 2004 Vezi ca aveti ceva probleme la afisarea caracterelor romanesti si cateva greseli de tastare. "DVD Forum a mai fiilor fizice cheie ale formatului HD" Share this post Link to post Share on other sites
interesant 0 Report post Posted October 4, 2004 Vezi ca aveti ceva probleme la afisarea caracterelor romanesti si cateva greseli de tastare. "DVD Forum a mai f da .. le rezolv .. mama lor de diacritice .. nu le mai folosesc .. thx Share this post Link to post Share on other sites
Alex Cocieru 0 Report post Posted October 9, 2004 Ecommerce??...mde.... Din cite stiam eu, aici se dezbat siteurile care sunt facute de la cap la coada. NU SE FACE RECLAMA.... Mde.... Share this post Link to post Share on other sites
pcnews 0 Report post Posted November 25, 2004 interesant. faceti livrari si in Bucuresti? Share this post Link to post Share on other sites