Jump to content
Forum Roportal
S.R.

Se mai uita cineva la televizor ?

  

6 members have voted

  1. 1. Va mai uitati la televizor ?Recommended Posts

Eu ma uit asa:

- la TVR 1 la filme si sport

- la PRO la meciuri

- la Transilvania Live de unde aflu ce se intampla pe la mine prin sat

- la emisiunea lui Moise Guran cand am chef sa ma concentrez

- si mai trec privirea pe la la Irealitatea, Antena 3 de unde mai aflu ce vraji au mai facut conducatorii nostri. De exemplu aseara nu am reusit sa ma uit la astea ca toate aveau subiectul cosmeticalelor cumparate din bani publici de MRU in timpul domniei sale.doh.gif

 

 

Cum ar veni ma mai uit la TV... o fi de la varsta :lol:

Edited by Rodica`
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sunt curios daca lumea se mai uita sau nu TV, iar daca da, la ce anume.

 

 

La noi canalele sint cu miile in toate limbile lumii, ai din ce alege.

 

Preferatele mele programe sint despre obiceiurile si traditiile altori natiuni, locuri unde n-as vrea sa merg deloc, cu ocazia asta mai invat despre secretele planetei Terra.

 

Programele de construit si remodelat case!!! ador aceste seriale ca ma preocupa,la fel invat si de aici multe lucruri practice.

 

Bucatariile lumii ma atrage le fel ca vad metoda nu numai il citesc, se vede totul clar cum se prepara, serveste si la ce ma pot astepta eventual. Si de aici am invatat foarte mult.

 

De vandut case pe planeta in fiecare tara aproape, pana si in Nepal dar nu in Romania din cate-mi amintesc.

 

Mai nou au aparut seriale despre niste minoritati americane despre care n-am stiu nici ca exista in Montana o colonie de oameni religiosi din Germania veniti cu 135 de ani in urm a

parca si traiesc ca in Biblie. Femeile n-au nici un cuvant sau drept ... dar incep sa se rupa din colonie tinerii iar parintii sint pedepsiti ca nu le-a educat dupa legile lor.

Deja sint 2 seriale de o vreme.

 

Despre familie mare cu 19 copiii mai este film si ei au o religie ... dar nu biserica este in centrul atentiei ci valoarea familiei, si aici castiga popularitate serialul.

 

Barbosii urmeaza in Oktombrie din mlastina, zona New Orleans, vanatori de rate salbatice si fabricanti de fluiere cu care cheama ratele, stiam din desene animate numai de acestea!!!

 

ASU = Arizona State University are un canal cu muzica buna, vinde bilete la opera sau la concerte serioase sau reclama un nou CD cu cineva apus demult, opera in germana era in aceste zile trecute pe ecrane si nu ma mai saturam de ce vad pe un ecran destul de mare.

 

Ultima nebuneala americana este vinzarea la licitatie publica al incaperilor inchiriate pentru a stora lucruri de prisos pe moment in casa, apartament, business, etc. Daca a trecut un timp si n-au paltit chiria lunara si nici n-au raspuns la solicitarea platilor, totul devine proprietatea firmei care-l vinde la cine da cel mai mult pe ele ... E foarte amuzant acest show, deja este film din California si Texas dar vor apare si altele.

 

Stiri, Meteo, National Geographic, History, MTV plus inca vreo 100 de canale muzicale si canalele cu filme nenumarate ... dar n-am timp pentru toate :-)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eram sigur ca tu esti esti.yahoo.gif

Am si o poza cu zahar albastru, care-i si mai si, dar o tin pt. zile MARI...laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mereu ma uit, de ce nu ... doar n-o sa merg la cinema de cate ori vreau sa vad un film ... sau ma plimb in magazine sa vad stirile!!!

 

Eu nu-s pocaita si n-am restrictii de la nimeni la nimic, nici la computer sau strip club, TV,  dans ... sint libera sa fac ce vreau!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am urmarit in intregime aproape deschierea Jocurilor Olimpice de Iarna din China, ce de prezentare si parada!!!  Pana la flacara olimpica si dupa acea la spectacolul splendid pe zapada si gheata secventele si am plans cand au cantat vechiul cantec de 50 de ani "IMAGINE" a lui John Lennon, ca nimeni n-a scris ceva mai bun si real de atunci.  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×